Az iPhone 8-hoz hasonlóan, az iPhone X hangszórója is statikus zajokat ad ki

HusztiD 2017.11.14. 16:55 iPhone 1 db 295

iphone-x-earpiece-800x565

Az iPhone 8 megjelenését követően nem sokkal számoltak be a felhasználók arról, hogy fura hangokat ad a telefonban lévő, kijelző feletti hangszóró. Az Apple-nek sikerült orvosolnia a problémát az iOS 11.0.2-es rendszerrel, azonban úgy tűnik, hogy a szűk két hete megjelent iPhone X-et egyaránt érinti az alábbi probléma.

Az Apple Support oldalát, a Reddit-et és a Twitter-t egyaránt elárasztották a felhasználók, akik fura statikus zajokat hallanak. Leginkább akkor hallható ez, ha teljes hangerővel, vagy kicsivel az alatt hallgatunk zenét a telefonon. Természetesen nem csak zenehallgatásnál hallható a jelenség, hanem egyéb multimédiás dolognál a videózástól kezdve a játékokon át. A problémáról egyelőre két tucat felhasználó jelzett vissza, így nem tudott, így feltehetően csak egy kisebb réteget érint a hibajelenség.

Hivatalos közleményt egyelőre nem adott ki az Apple, de feltehetően hamarosan jön egy újabb frissítés, amely megoldja az alább felvetett problémát.

Ti tapasztaltatok bármilyen rendellenességet?

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Wolfy - 2017.11.14. 17:31

    Nem.

Szólj hozzá Te is!