Újabb infók a 2018-as iPad Pro felhozatalról

HusztiD 2017.11.14. 18:55 iPad, Kiemelt hírek, Pletykák 0 db 697

ipad-pros

A Bloomberg új infókat közölt le a jövő tavasszal esedékes iPad Pro család termékfrissítéséről. Nem ez az első, hogy a következő generációs táblagépekről kapunk infót, ugyanis hetekkel ezelőtt a KGI jól ismert elemzője, Ming-Chi Kuo elmondta, hogy szerinte a Face ID lesz az egyik nagy újítás.

Úgy tűnik, hogy ezt most a Bloomberg beszámolója szintén megerősítette. A pletykák szerint a Face ID lesz az egyik fontos újdonsága a tabletnek amit most nem olyan régen, az iPhone X-ben mutatott be elsőnek az Apple. Elviekben ugyanazt a hardvert kapja, így kisebb módosításokra sem számíthatunk. Ebből kiindulva a Home gombtól egyaránt elköszönhetünk, s az új iPad Pro modelleknél még inkább a gesztus-vezérlésre áll át az Apple.

A másik dolog a kijelzőt illeti, ahol sajnos az új tabletek ezúttal sem kapnak OLED kijelzőt. Jó hír viszont, hogy az előző generációs modellekben bemutatott ProMotion funkció továbbra is elérhető lesz a 2018-as felhozatalban. Az viszont valószínű, hogy a tableteknél tovább csökkenti a káva méretét az Apple, amivel egy cseppet kisebb lehet a 10,5 és a 12,9 colos készülékek fizikális mérete.

Nem utolsó sorban arról is beszámolt a Bloomberg, hogy az Apple egy teljesen új Apple Pencil frissítésen dolgozik. Az almások még a legelső generációs iPad Prónál mutatták be a kiegészítőt, azóta viszont semmilyen módon nem frissítették. Nem kizárt, hogy az iOS 11 egy későbbi verziójában már sokkal több funkciót tesznek általa elérhetővé, amivel a jelenleginél még sokoldalúbb lehet a ceruza.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!