Az Apple már dolgozik az iPhone 8-az érintő hangszóró problémákon

HusztiD 2017.09.27. 15:55 Apple, iPhone 1 db 616

iphone8golddesignfront

Az első körös országokban előző hét péntektől megvásárolhatóak az iPhone 8 modellek. Úgy tűnik, hogy az új széria sem rajtolt el feltétlenül problémamentesen, ugyanis pár felhasználó visszajelzése alapján telefonhívás indításakor több esetben fura, statikus zajokat ad ki a telefon felső hangszórója.

Kevesen számoltak be hasonló esetről, de egyelőre nem tudott, hogy pontosan hány felhasználót érint a probléma. Többen jelezték, hogy igazából nincs vele baj, de telefonhívás alkalmával rendkívül zavaróak ezek a statikus zajok, amiket hallanak. Az Apple egyik szóvivője nem olyan régen megerősítette, hogy tudnak a problémáról és egy hamarosan érkező szoftverfrissítéssel javítják a hibát.

Többen próbálták ki, majd bekapcsolni a WiFi-t, a Voice Over LTE-t, vagy akár újraindítani a telefont, de úgy tűnik, hogy ezek egyelőre nem jelentenek megoldást.

Információ! Ne feledjétek, a nyolcadik születésnapját ünneplő iDoki hatalmas kedvezménnyel állt elő, melyet egészen szeptember végéig vehettek igénybe. Bővebb részleteket itt találhattok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Dávid - 2017.09.27. 18:01

    Ezt csinalja nekem is a 7plusz, foleg akkor ha párás kornyezetben van a telefon

Szólj hozzá Te is!