Gyengébb minőségű komponenseket rendelne az Apple, hogy utolérje magát az iPhone X tömeggyártásával?

HusztiD 2017.10.26. 11:56 Apple, iPhone, Kiemelt hírek 3 hozzászólás 340

faceid

A Bloomberg egy nagyon érdekes pletykával állt elő, melyet az Apple azonnal megcáfolt. A magazin értesülései szerint az almások továbbra is nagy bajban vannak az iPhone X gyártásával kapcsolatosan, hiszen egyszerűen képtelenek megfelelő mennyiségű telefont legyártani, emiatt pedig gyengébb minőségű komponenseket használnának, hogy utolérjék magukat – állítja mindezt a Bloomberg.

Tudjuk jól, hogy a kaliforniaiak nagyon meg vannak csúszva az iPhone X-szel. Először úgy volt, hogy a november 3-i rajtra 10-12 millió telefont tudnak leszállítani, azonban nem olyan régen kiderült, hogy 2-3 millióra redukálódott ez az arány, ami egyáltalán nem nevezhető kielégítőnek. Már csak akkor sem, ha abból indulunk ki, hogy egy-egy nyitóhétvégén nagyjából 10 millió iPhone eladására képes az Apple.

A Bloomberg egy kétes forrásból származó infót közölt le nem olyan régen, amely alapján azt állították, hogy az Apple gyengébb minőségű komponenseket rendel be a TrueDepth kamerarendszerhez, hiszen lényegében emiatt csúszik a telefon. Az Apple által felállított standardokat csak nagyon nehezen tudják legyártani a partnerek, s ez igencsak meglátszik a tömeggyártásában, így ebből kiindulva jött a pletyka, mely szerint gyengébb minőségű, de könnyebben legyártható előlapi kamerarendszerhez kapcsolódó komponenseket rendeltek be.

apple-iphone-x-2017-iphone-x_70

Természetesen a hírre szinte azonnal reagált az Apple egy közlemény berkein belül, ahol állították, hogy tévesek a Bloomberg állításai. Maga a Face ID egy nagyon csodálatos dolog lesz. Egyedülálló és egyben bonyolult hitelesítési eljárás, ahová minőségi alkatrészek kellenek, így az almások elárulták, hogy semmit sem változtatnak a felhasznált anyagok minőségén, hiszen varázsát vesztené a Face ID.

Aki régóta benne van az Apple világában, az tudja, hogy az ilyen dolgokat nem aprózza el a kaliforniai vállalat. Ha minőségről van szó, akkor abban bízhatunk az almásokban, hiszen pont nem egy ilyen értékű csúcsmodellnél fogják arcon vágni a felhasználóikat, akik tudják, hogy milyen minőségű terméket kapnak a pénzükért cserébe.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. Mpepe30 - 2017.10.26. 12:34

    A cikk utolsó bekezdésére a legjobb bizonyíték (igaz az software) az iOS 11. Gyerekek! Nem lehettek ennyire szemellenzősök. Vegyétek már le azt a rózsaszín napszemcsit, vagy oszlassátok el a lila ködöt. Az Apple sem jobb más techvállalatoknál. Piac és profit. Nagyon idealisztikus álomvilágban éltek ha azt gondoljátok, hogy a hír elképzelhetetlen. Szerintetek a befektetőket érdekli, hogy szarabb Faceb id teljesít majd szolgálatot a csúcs telefonban. Mi fogyasztók vagyunk a legkevesebbek a nagy almások businesében is! A profit a lényeg. A minél több eladott telefon. Az Apple fanoknak meg azt ad el a cuperinoi cég amit akar. Venni fogják mint a cukrot. Aztán megmagyarázzák maguknak (ha sz@r is amit kaptak), hogy a legkiválóbb termékét használják. Apple telóm van. Nem is egy. A 3-astól mindegyik modell meg volt. De az amit most csinál az Apple az út a semmibe. Teljes özlettelenség. Az iOS 11 szerintem minden idők legrosszabb softwareként vonul be a tech történelembe, és a szétnyíló iPhone8-asok titkára pedig mai napig nem derült fény. Ráadásul egy tökön lövés volt az iPhone 8-as széria. Ezt bizonyítja, hogy jobban fogy a 7-es. Techrajongóként biztos lesz iPhone X-em de már csak a kíváncsiság hajt.

  2. Zoli - 2017.10.26. 17:37

    Csatlakozom.

  3. Pool - 2017.10.31. 09:39

    Hát sajna 1et értek. Az új vezetéknélküli apple fülhalgatóm 4 nap használat után bent pihen a szervízben, lassan 2hete. 60e ft ért eléggé vicces. Míg egy telefon cseréje vagy javítása kb egy 7 addig egy fülesen rajta ülnek. És hab a tortán h utolag nemvenném meg. (Prémium füles) :((

Szólj hozzá Te is!