Federighi: idén biztosan nem lesz több Apple event

HusztiD 2017.10.26. 09:55 Apple, Egyéb 0 db 151

iphone-x-event1

Ha eddig abban reménykedtél volna, hogy idén még újabb meglepetéseket tartogat számunkra az Apple, akkor minden bizonyára tévedtél. Az Apple idei utolsó előadása a szeptemberi iPhone event volt. Sajnos erre az évre nem kapunk újabb termékeket kedvenc vállalatunktól.

Természetesen még egy rakás új terméket jelenthet be az elkövetkezendő hónapok folyamán az Apple, azonban Craig Federighi egy felhasználói emailre válaszolva elárulta, hogy idén ne várjunk több eseményt. Ennél pontosabb infókat sajnos nem osztott meg a vezető, de mint tudjuk, jövőre nagyobb mértékű Mac frissítésekre várhatunk, így reméljük, hogy az Apple azok számára egyaránt szentel majd egy külön Keynote-ot.

Ugyanakkor esélyes, hogy következő év tavaszán lesz a következő esemény, hiszen akkora várhatjuk a 2018-as iPad felhozatalt. Mi több, az sem kizárt, hogy már ekkor megismerkedhetünk majd az új Mac modellekkel, hiszen pár hónapja hivatalosan megszellőztették, hogy hatalmas változásokra számíthatunk számítógépeik kapcsán.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!