Ég veled, Windows Phone

HusztiD 2017.10.10. 13:55 Egyéb 0 db 663

Windows_PhoneUpgrade_v4_MWF_1920_Hero_img

Hosszas stagnálás és minimális piaci részesedést követően a Microsoft lehúzza a rolót a Windows Phone előtt. A redmondi vállalat az utóbbi évek folyamán megpróbált a saját rendszere mellett kiállni, de mindhiába. Két éve még a Nokia felvásárlásával próbálták meg erősíteni csapatukat, de sajnos nem sokra mentek vele.

Az utóbbi piaci felmérések szerint egyébként sem volt biztató a Microsoft helyzete, hiszen mindösszesen kétszázalékos piaci részesedést tudhattak maguknak. Akárhogyan is nézzük, ezt egyáltalán nem nevezhetjük csábító aránynak. Erre fel pedig a fejlesztők kezdtek elpártolni a Windows Phone-tól, hiszen nem volt egy olyan réteg, akinek megérte volna fejleszteni, így a vállalat egyik fejese, Joe Belfiore Twitteren megerősítette a hírt, mely szerint lőttek a Windows Phone-nak.

A hivatalos információk szerint egyelőre nem hagyják cserben a felhasználókat, hiszen továbbra is érkeznek frissítések és hibajavítások, csupán már nem fognak a szoftverre, az új funkciókra és hardverekre fókuszálni.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!