Szabadalom egy új és egyben kisebb Apple Pencil-ről

HusztiD 2017.09.22. 10:25 Apple, iPhone 0 db 227

apple-pencil

A Patently Apple csapata újabb érdekes szabadalomra bukkant, amely egy új Apple Pencilre ad utalást. Nem titok a dolog, hiszen Tim Cook már egy éve elkottyantotta, hogy milyen nagyszerű dolgokat lehetne csinálni egy iPhone-on egy Apple Pencil segítségével.

Azóta több szabadalom volt a témában, de a mostani kicsivel másabb. A jelenlegi felfedezés alkalmával sem volt nagyon bőbeszédű az Apple leírása, viszont a csapat érdekesnek találta az illusztrációkat, ahol két különböző méretű érintőceruzát demonstráltak. A nagyobbik Pencil az iPad Próhoz illene, viszont a kisebb az iPhone-okhoz.

Konkrétumokat egyelőre nem tudni a dologról, s mivel ez csak egy új szabadalom, egyáltalán nem biztos, hogy lesz belőle valami. Bár igaz, hogy csupán egy nagyobb kijelzővel szerelt telefonnál lenne valamiféle értelme egy Apple Pencilnek, hiszen kis képernyőn nem feltétlen lenne élvezetes használni.

Információ! Ne feledjétek, a nyolcadik születésnapját ünneplő iDoki hatalmas kedvezménnyel állt elő, melyet egészen szeptember végéig vehettek igénybe. Bővebb részleteket itt találhattok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!