iOS 14: véroxigénszint mérése lesz az Apple Watch 6 újdonsága

HusztiD 2020.03.10. 09:55 Apple Watch, iOS, Kiemelt hírek 1 db 1 770

apple-watch-ceramic

A 9to5Mac nem olyan rég arról számolt be, hogy meg nem nevezett források érdekes információkat erősítettek meg számukra. Elviekben már vannak olyan fejlesztők, kiknek lehetőségük volt kutatni az iOS 14 kódjában, amiben nagyon érdekes dologra bukkantak a még be nem jelentett, hatodik generációs okosórát illetően.

Sokat ugyan nem tudni, de a feltételezések szerint a következő óra, avagy a hetedik generációs watchOS immáron képes lesz a véroxigénszint mérésére – legalábbis jelenleg erre utalnak a jelek az iOS 14 korai verziójában. Elviekben nem lesznek új szenzorok az órában, így a jelenlegiek is képesek minderre, emiatt az oldal feltételezései szerint lehetséges, hogy már az Apple Watch 4 felhasználói is kiélvezhetik az új funkciót.

Mi azt mondjuk, hogy az Apple hivatalosan csak június folyamán leplezi le legújabb operációs rendszereit, míg az okosórájukat szeptemberben fogják bemutatni. Egyelőre korai bármibe is belemenni, így mi azt mondjuk, hogy érdemes a mostani információkat kellő óvatossággal kezelni.

Ti mit gondoltok? Szerintetek jó lenne, ha véroxigénszint mérésére is képesek lennénk az Apple Watch által?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Tom - 2020.03.10. 18:08

    Micsoda szenzáció…

Szólj hozzá Te is!