Alacsony pulzus miatt is életmentő lehet az Apple Watch

HusztiD 2019.08.29. 15:55 Apple Watch, Kiemelt hírek 0 db 332

ecg1

Mióta az Apple piaca dobta legelső okosóráját, azóta folyamatosan olvashatunk különféle történeteket, hogy miképp mentett életet. A tavaly ősszel piacra dobott Apple Watch 4 egy újabb szintre emelte a dolgokat, ugyanis itt mutatkozott be elsőnek az EKG mérési funkció.

A Telegraph beszámolója szerint a 48 éves Paul Hutton arra lett figyelmes, hogy többször is értesítést kapott az órájától, hogy alacsony a pulzusa. Főhősünk nem vette félvállról a dolgokat, így felkereste orvosát, aki szintén megerősítette, amit korábban az órája. Az orvos ekkor diétát javasolt neki, illetve azt, hogy szabaduljon meg teljesen a koffeintől.

Paul betartotta a tanácsot, azonban hiába teltek a napok, továbbra is értesítést kapott az alacsony pulzusáról. Ekkor döntött úgy, hogy egy szakorvoshoz fordul, aki a vizsgálatot követően megállapította, hogy kamrai extraszisztoléja van, ami más néven korai kamrai ütést jelent.

Az orvos műtéti beavatkozást javasolt Paul számára, amit elfogadott, s sikeres volt. Ezt követően Paul nem kapott semmilyen értesítést az Apple Watch-tól, hogy bármiféle probléma állna fenn. Végül ahogyan a legtöbben, főhősünk is elmondta, hogy hálás az ilyen készülékekért, mint az Apple Watch, ugyanis általa sikerült idejében észlelni egy olyan dolgot, mely a későbbiek folyamán egyre súlyosabbá válhatott volna.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!