Tim Cook szerint annyi szenzor lesz az Apple Watch-ban, mint egy autóban

HusztiD 2020.12.10. 09:55 Apple Watch, Kiemelt hírek, Tim Cook 0 db 1 211

lcimg-1a0f4842-aa5f-4980-bdc9-1e0614d02d4f

Az Outside magazintól Michael Robertsnek volt lehetősége az Apple vezetőjével, Tim Cookkal egy podcast interjú berkein belül. A kérdezz-felelek közben számos érdekes témát érintettek a felek az egészség, fitnesz és környezet kapcsán, azonban a CEO egy nagyon érdekes dolgot is elárult.

Amikor Timet az Apple Watch jövőjéről kérdezte Michael, akkor a vezető lényegében elmondta, hogy az okosórával még gyerekcipőben járnak. Jelenleg az Apple több észbontó dolgot tesztel a laborjaiban, amelyek ma ugyan még nem elérhetőek, de a jövőben már azok lesznek. A CEO egészen pontosan egy autóhoz hasonlította az órát: képzeljük azt, hogy mennyi szenzor van egy kocsiban, majd megjegyezte, hogy vitathatatlan, hogy a saját testünk fontosabb mint az autónk.

Ugyan ezzel nem sokat árult el Tim, de talán megerősítette azt, hogy a laborjaikban továbbra is gőzerővel dolgoznak azon, hogy a jövőbeli okosóráik egyre több dologra legyenek képesek. És pillantsunk csak vissza kicsit: a két éve megjelent negyedik generációs órában mutatkozott be az EKG mérés funkció, majd a most szeptemberben megjelent hatodik szériában már a véroxigénszintet is megmérhettük.

Reméljük, hogy a következő évek folyamán valóban újabb látványos fejlődéseket eszközölnek a kaliforniaiak. Eddig jól haladtak, s kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a következő nagyobb mérföldkő az Apple Watch esetében.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!