Lángra kapó iPhone 4s miatt perlik az Apple-t

HusztiD 2017.07.25. 15:55 Egyéb, iPhone 2 hozzászólás 326

iphone-4s-face-down

Ismételten beperelték az Apple-t, azonban most nem szabadalmi dolgok miatt, mivel ezúttal egy lángra kapó iPhone 4s volt a ludas. Egy Wisconsin-i férfi, Xai Thao telefonja lángra kapott, mindezért pedig az almásokat hibáztatja, hiszen megadta magát az akkumulátor, ami ráadásul gyári volt.

Az eset még 2016 áprilisában történt, szerencsére senkinek sem esett baja. Thaót nem hagyta nyugodni a történet, így kivizsgáltatta a kigyulladt telefonját. A vizsgálatok alapján valóban minden alkatrész eredeti volt a telefonban, így nyugodt szívvel perelték be az Apple-t, kárpótlásul pedig 75 ezer amerikai dollárt, vagyis 20 millió Ft-ot kérnek, mivel az iPhone veszélynek tette ki őt és a körülötte lévőket.

Egyelőre még nem reagált az Apple, bár a legtöbb ehhez hasonló esetet nem szokták napvilágra hozni. Természetesen sok minden okozhat hibát az ilyen esetekben. Például a nem megfelelő, nem MFi minősítésű töltőkábelek hosszas használata szintén okozhat ehhez hasonló rendellenességeket, de ilyen esetek nagyon ritkán fordulnak elő.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. g - 2017.07.25. 22:58

    Egy texasi marha Pásztor Xai Thao, aki skót felmenőkkel rendelkezik, nem hagyja magát és perli a gyújtogató Apple -t.

  2. Pool - 2017.07.25. 23:37

    Pontosan. :)))) Hova kurvúl a világ. Bárki kaphat iphonet? :)))

Szólj hozzá Te is!