A jövőben az iPhone-ra is elérhető lehet az iOS 11 egyik hasznos újdonsága

HusztiD 2017.06.19. 15:55 iOS, iPhone 2 hozzászólás 419

iOS-11-iPad-iPhone

A nem olyan rég bemutatott iOS 11 számos újdonsággal érkezik. Tudjuk nagyon jól, hogy jelenleg még csak a fejlesztők tesztelik a legújabb bétákat, ami hamarosan a publikus béta tesztben elérhető felhasználók számára egyaránt elérhető lesz, míg a rendszerek végleges kiadásai szeptemberre várhatóak.

Az iOS 11 egyik újdonsága az úgynevezett ‘drag and drop’, avagy magyarosabban mondva a ‘húzd és vidd’ funkció. Általa könnyedén behúzhatunk egy-egy képet, linket, vagy egyéb tartalmat Safariból a Jegyzetfüzetünkbe – vagy bármilyen más alkalmazásba, ami támogatja az eljárást. Ez az újdonság egyelőre csak iPad-re érhető el, iPhone-ra pedig nem. Steven Troughton-Smith fejlesztő kicsit bogarászott az iOS 11 kódsorai között, s rájött, hogy ha belenyúl, akkor módosítható ez a dolog, így iPhone-on egyaránt előhozható az újdonság.

Feltehetően a jövőben az iPhone-ra szintén bemutathatja ezt az újdonságot az Apple, de egyelőre jobbnak látták, ha nagyobb felületen érhető el, hiszen ott több hely áll a felhasználók rendelkezésére.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Fet24 - 2017.06.19. 16:58

    Azt majd az i8 fogja tudni. Az lesz majd az újdonság benne. Most is így van, talán nem lehetne megoldani az iPhone 4-5-6-on, hogy a Siri előjöjjön a hey síri-re? De! De akkor mivel tudna többet a 6s vagy a 7???

  2. Csongor - 2017.06.24. 17:35

    4s-re is legyen!

Szólj hozzá Te is!