Gyártási nehézségek miatt csupán 2018 elején érkezhet az iPhone 8

HusztiD 2017.05.04. 17:55 iPhone, Kiemelt hírek 3 hozzászólás 648

iPhone-8b-780x669

Legalábbis ezt állítják a Deutsche Bank elemzői, akik a ValueWalk információira támaszkodnak. Természetesen nem ez az első ilyen hír, melyben arról olvashatunk, hogy csúszni fog az Apple az iPhone 8 piacra dobásával, hiszen korábban már számos ilyen pletyka volt terítéken.

Természetesen most is pletykán alapuló elemzői számításokról beszélhetünk, így még semmi sem biztos. A szakértők szerint a gyártási nehézségek miatt az almások kénytelenek lesznek 2018 elején piacra dobni a már egy jó ideje szóban forgó iPhone 8-at. Elviekben ez nem lesz kihatással az iPhone 7s modellekre, hiszen azokat szeptemberben mutatják be a kaliforniaiak.

Érdemes egyébként belegondolni a mostani helyzetbe. Vajon az Apple tényleg eltolná 2018 elejére? Szerintünk nem. Miért? Mert vétek lenne kihagyni a karácsonyi forgatagot. Gondoljunk csak a tavaly bejelentett AirPods fülesekre. Az Apple ígéretei szerint októbertől kellett volna piacra kerülnie, azonban december elején vált elérhetővé. Azóta természetesen kapható, de a felhasználóknak több hetes szállítással kell számolniuk.

Ergo ha az Apple tényleg egy ütős iPhone 8-at kíván piacra dobni, akkor valószínűleg nem fogják kihagyni a karácsonyi időszakot, ugyanis ekkor produkálják a legnagyobb eladásokat. Még akkor sem hagyják ki, ha éppen kevesebb készüléket sikerül legyártaniuk, mint amit terveznek. Természetesen lehet, hogy csúszni fog a telefon megjelenésével a vállalat, azonban reméljük, hogy egy-két hónapnál nem kell rá többet várnunk.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. Csoki - 2017.05.04. 18:20

    A 10. évfordulóra készül a 8-as és nem a 11.-re!? No meg a karácsony is fontos…

  2. Maket - 2017.05.05. 09:01

    Az a réteg akinek ezt a termeket gyártják az nem fizetésből él és nem tart karácsonyt sem. Mr. Nagytudású. Aki meg Apple őrült az meg úgy is megveszi. Aki meg az olcsó előfizetéssel akarja megvenni annak meg mindegy mikor jön. Az úgy is meg veszi ha bedobják. Úr isten de demagógok vagytok.

  3. Maximus - 2017.05.07. 01:04

    Dehogynem,pont azok veszik akik bérből,fizetésből élnek. Akik nem ,azoknak már nincs is mobiljuk,az ciki. Az asszisztensek,na annak van. De nem ez a lényeg. Biztos láttad a nemrég megjelent cikkben a táblázatot. 850 dolcsi a 128 gigás i7. ( nem 1070, mint nálunk) ehhez tedd hozza,hogy az USA-ban átlagban min. 4- szer annyi az átlagbér,mint nálunk. Ez azt jelenti,hogy kb mintha itthon 60.000 Ft lenne. A 32 gb os meg kb 40.000. Na…akkor sztd,nem a fizetésből élők veszik? Ja….hogy itthon M.O.- on….ugyan már, láttad,hogy M.O. még a tábalazatbn sem szerepel annyira nem piac,senkit nem érdekel ,hogy ez nekünk megfizethető vagy nem….ez van.

Szólj hozzá Te is!