Kitalálod, hogy melyik Apple termékkel a legelégedettebbek a felhasználók?

HusztiD 2017.05.04. 15:55 Apple 1 db 318

airpods1

A Experian and Creative Strategies jóvoltából készült egy felmérés azt illetően, hogy mennyire elégedettek az AirPods felhasználói az Apple új vezeték nélküli fülesével. Korábban szintén készültek ehhez hasonló elégedettségi kimutatások. 2007 folyamán például a vásárlók 92 százaléka volt elégedett az első iPhone-nal, míg 2010 folyamán szintén ugyanilyen arányt ért el az iPad. Az eddigi rekord tartó a 2015 folyamán megjelent Apple Watch volt, hiszen ott a felhasználók 97 százaléka volt elégedett.

Ezúttal úgy néz ki, hogy az AirPods tartja az új csúcsot a felhasználói visszajelzések alapján. Összesen 942 embert kérdeztek meg, közülük 82 százalék nyilatkozta azt, hogy kifejezetten elégedett, míg további 16 csak szimplán elégedett. Ha összeadjuk ezt a két számot, akkor egy 98 százalékos összesített elégedettséget kapunk. A felmérésben volt olyan kérdés egyaránt, hogy ajánlanák-e az Apple új fülesét. Itt a válaszadók 75 százaléka voksolt igennel.

Láthatjuk, hogy hiába drága az új vezeték nélküli fülhallgató, valamint hiába kell rá heteket várni, ez nem tántorítja vissza a felhasználókat, hiszen jóformán mindenki elégedett vele. Nálatok mi a helyzet? Van köztetek AirPods tulaj?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Zoli - 2017.05.04. 17:36

    Vagyok. Èn is elègedett vagyok, hangninôsèg nekem megfelelô, akku ok, a fülemet 2 óra utàn nyomja, addig kènyelmes, vicc, hogy a zenèt csak megállítani lehet csak, lèptetni nem. A hang állítàs nem hiànyzik, mindig maxon megy. Ennyi.

Szólj hozzá Te is!