Immáron 20 millió előfizetője van az Apple Music-nak

HusztiD 2016.12.08. 13:55 Apple Music 1 db 203

maxresdefault

A hivatalos információk szerint az Apple Music szolgáltatás újabb mérföldkövet ért el, ugyanis már 20 millió fizető előfizetővel büszkélkedhet. Legutóbb az iPhone 7 bemutatóján hallatott erről a kaliforniai vállalat, de akkor még csak 17 millió felhasználóval bírtak.

Természetesen ez a szám még mindig messze van a Spotify-tól, azonban ha azt nézzük, akkor az Apple Music még csak szűk másfél éve indult útjára, míg riválisa évekkel korábban. Apropó, ha az idei évet nézzük, akkor a Spotify 28-ról 40 millióra növelte fizetős előfizetőinek számát, míg az Apple Music 10-ről 20-ra emelkedett. Ez utóbbi pedig már csak azért érdekes, mivel az almások szolgáltatása még viszonylag új belépőnek számít a piacon.

Érdemes továbbá azt egyaránt megjegyezni, hogy a Spotify-nál van ingyenes funkció, amit több millió felhasználó vesz igénybe, míg fizetni csak 40 millió hajlamos. Az Apple Music előfizetésnél az első három hónap ingyenes, onnantól kezdve viszont mindenki számára fizetős. Ez utóbbi viszont azért jó, mert látszik, hogy van kereslet az almások zenei szolgáltatására, így csak azok számítanak a statisztikába, akik fizetnek érte.

Kíváncsiak vagyunk, hogy mi lesz az Apple Music kétéves évfordulóján. Vajon elérik addigra a 25, vagy akár a 30 milliós határt?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Dr. Alban - 2016.12.09. 06:50

    Persze, mert szinte nem mukodik a lejatszo elofizu nelkul. Darab kula amugy meg. Csak a spotify!

Szólj hozzá Te is!