Tajvan lesz az Apple Pay következő célpontja

HusztiD 2016.10.06. 13:55 Apple 0 db 119

buildings-skyscrapers-sunset-taipei

A Digitimes legújabb hírei szerint Tajvan lesz az almások következő célpontja, hiszen még az idei év vége előtt elrajtol az Apple Pay. A jelenlegi információk szerint a tajvani pénzügyi felügyeleti bizottság az utóbbi napokban nekiállt elfogadni a bankoktól az Apple Pay szolgáltatásra való kérelmét.

Elviekben négy banknál lesz elérhető a szolgáltatás: CTBC Bank, Cathay United Commercial Bank, E.SUN Commercial Bank és a Taishin International Bank. Ha igazak a szóbeszédek, akkor egyelőre csupán a bankkártyákat regisztrálhatják a felhasználók, a hitelkártyákat pedig a későbbiek folyamán vehetik igénybe a tajvaniak.

Az Apple Pay jelenleg Ausztráliában, Kanadában, Kínában, Franciaországban, Hong Kongban, Oroszországban, Szingapúrban, Svájcban és az Amerikai Egyesült Államokban érhető el. Ahogy arról beszámoltunk, hamarosan Japánban is útjára indul a szolgáltatás, ahol sokkal fejlettebb lesz, mint bárhol máshol.

Egyelőre nincsenek arról hírek, hogy hozzánk Magyarországra mikor érkezik az Apple Pay, bár arra egyelőre nincs sok esély, hogy belátható időn belül nálunk is útjának eredjen.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!