Új rekordot döntött a Pokemon GO az App Store-ban

HusztiD 2016.07.25. 11:57 Egyéb 1 db 305

maxresdefault

Nagyon úgy tűnik, hogy a hetekkel ezelőtt megjelent Pokemon GO nagy sikert aratott világszerte. Első körben az Egyesült Államokban és Ausztráliában volt elérhető, ahol hamar befogták a top listák első helyezéseit, nem sokkal később pedig számos új országban, köztük nálunk is megjelent.

Habár hivatalos adatok nem derültek ki a Nintendo által, de a Loop információi szerint az Apple megerősítette, hogy új rekordot állított fel. A megjelenést követően azonnal felkúszott az első helyre, de nem csak az ingyenes alkalmazások, hanem a top grossing listát szintén a magáénak tudhatja a japán vállalat játéka.

Az információk szerint az első hét alatt hatalmas sikert aratott a játék, hiszen egy új App Store rekordot állított be, amelyet eddig még semmilyen más app nem ért el. Nem csoda, hiszen a megjelenést követően nem sokkal a Nintendo részvényei 25 százalékkal megugrottak. Sajnos pontos adatokról egyelőre nem szólnak a hírek, mi azért reméljük, hogy a Nintendo hamarosan publikálja a hivatalos számokat.

Apropó, bizonyos elemzők szerint ha továbbra is ennyire népszerű marad az alkalmazás, akkor az elkövetkezendő egy-két évben 3 milliárd dollárt hozhat az Apple konyhájára.

Ti nektek hogy tetszik a Pokemon GO?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Donát - 2016.07.25. 19:13

    Szerintem ez a játék egy nagy szar.Grafikailag fos,nincsen story,egy “jó” dolog van benne,h legalább nem othon ülsz,hanem sétálsz,biciglizel,stb.Nekem maga a pokémon sem tetszik.

Szólj hozzá Te is!