Videós bemutatókon az új iMessage, a Fotók alkalmazás és a zárolt képernyő

HusztiD 2016.06.17. 15:55 iOS, Videók 0 db 938

ios-10-lock-screen

A MacRumors jóvoltából készültek rövid bemutatóvideók, melyben a hétfői nap folyamán megismert iOS 10 egy-egy új funkcióit mutatják be. Ha láttátok az élő előadást, ha nem, érdemes megnézni, hiszen az alábbi pár perces bemutatókból még jobban megismerhettek egy-egy újragondolt alkalmazást és annak funkciót.

Az elsőben az továbbgondolt iMessage-ről tudhattok meg jóformán mindent. Igazából ez lesz a következő főrendszer egyik legnagyobb újdonsága, így ideje lesz lassan megismerkedni vele. A második videóban az új Fotók alkalmazást prezentálták, ami ezentúl felismeri az ismerőseinket, illetve azokat is, hogy milyen tárgyak láthatóak a képen, így kereséskor akár azokra a címszavakra egyaránt szűrhetünk. Az utolsón végül a zárolt képernyő látható, amelyből kiderül, hogy az iOS 10-től kezdve nem lesz csúsztatás, hiszen a feloldáshoz egy Home gomb lenyomása, majd hitelesítés lesz a dologunk.

Természetesen várjuk, hogy az Apple minél hamarabb kiadja a legújabb iOS-t, azonban erre az elmúlt évek szokásaihoz híven majd csak szeptember folyamán fog sor kerülni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!