Hasznos újdonsággal frissülhet az iMessage

HusztiD 2020.05.19. 15:55 Egyéb, iOS 0 db 866

iMessage

Megszokhattuk már, hogy az Apple folyamatosan védet le különféle szabadalmakat. Sajnos sokszor csak a levédetésig jutnak el az almások, ugyanis több eset volt rá, mikor ígéretesnek tűnő megoldásokat szabadalmaztattak le, de sajnos azt később nem alkalmazták.

Az Apple Insider felfedezése alapján az almások a jövőben az iMessage szolgáltatásukon javítanának. A leírások szerint olyan funkciókkal bővülne a csevegőszolgáltatás, amelyek jelenleg nincsenek benne. Például beállíthatnánk, ha valakinek úgynevezett privát üzenetet küldenénk, de akár még fordítóprogram is helyt kapna az alkalmazáson belül.

A legérdekesebb leírás mégis a szerkesztést illeti. Esélyes, hogy a jövőben elérhető lesz az a funkció, hogy miután elküldtünk barátainknak üzeneteket, azt szerkeszthessük. Arról nem ír a szabadalom, hogy lenne-e rá időkorlát, hogy meddig módosíthatunk egy üzeneten, de végül is annyiból hasznos funkció lehetne, hogy ha valamit elírtunk volna, akkor azt gyorsan javítani tudjuk.

Egyelőre nem szólnak arról a hírek, hogy milyen lesz az iOS 14 alatt az Apple csevegőszolgáltatása. Mint tudjuk, az idei évi WWDC konferenciát online fogják megrendezni, azonban pontos időpont még egyelőre nem ismert. Kíváncsian várjuk, hogy milyen újdonságokat mutatnak be a kaliforniaiak.

Figyelem! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása, valamint az új korlátozás ellenére továbbra is látogatható az iDoki szaküzlete.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!