Gyönyörű koncepcióképek az OLED panellel szerelt MacBook Próról

HusztiD 2016.06.10. 13:56 Mac 2 hozzászólás 798

macbook-oled-bar

Nem olyan régen már beszámoltunk arról, hogy mit jósolt a KGI hírhedt elemzője az idei MacBook Pro szériáról. Azon felül, hogy egy mezei hardverfrissítést kap, megjelenhet a felső funkcióbillentyűket helyettesítő OLED menü bar féleség, ami félig-meddig hasonló lesz az ezt helyettesítő gombokhoz, azonban olyan alap adatokat olvashatunk le róla, mint amilyet az OS X menüsávjáról.

Martin Hajek pedig mindezt újraálmodta, hiszen elkészült a legújabb koncepcióképekkel. Mit is lehetne mondani? Aki ismeri a dizájner munkásságát, az tudja, hogy milyen remek koncepciókkal szokott előállni. Most sincs ez másképp, hiszen megosztotta velünk, hogy mindezt ő hogyan képzeli el. Erre pedig csak azt lehet mondani, hogy ha valóban ilyen MacBook Pro modellel rukkolnak elő az almások, akkor az mindenféleképpen egy kötelező beszerezni való lesz a tech guruk számára!

Nézzétek meg ti magatok a legújabb koncepcióképeket:

macbook-oled-ical macbook-oled-side macbook-oled-spotify macbook-oled-torrent mac-oled-night

Mit gondoltok? Kibékülnétek vele, ha valóban ilyen lenne a 2016-os MacBook Pro széria?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Soma - 2016.06.10. 19:59

    Ez tényleg Instant Get!

  2. Bigyo - 2016.06.10. 21:36

    Na a kullem mar meg van. Most akkor a belbecsre kell ragyurni. Mondjuk en egy AW fele kulso eromucsatlakozast kepzelnek el. Igy megoldodna az eros HW igenylok vagya is.

Szólj hozzá Te is!