Még ebben a hónapban bejelentik az új MacBook Air modelleket

HusztiD 2016.06.09. 11:57 Mac 1 db 590

macbook-air

A Japán Macotakara legutóbb egy megbízható kínai beszállítóra támaszkodott, amiből idézőjelesen kiderült, hogy a kaliforniai vállalat még ebben a hónapban bejelenti a legújabb MacBook Air modelljeit. A hírek szerint nem a WWDC keretein belül fog erre sor kerülni, hanem ugyanebben a hónapban egy későbbi időpontban.

Elvileg nem is nagyon fogja nagy dobra verni ezt az Apple, így feltehetően a már jól megszokott csendes frissítés várhat a gépekre. Egyebek mellett érdemes megemlíteni, hogy nem olyan rég jelentek meg a 2016-os MacBook modellek, melyek alkalmával némileg frissült az Air vonal is: a 13 colos gépek immáron 8 GB RAM-ot kaptak, míg a 11-es testvéreik maradtak 4 GB-osak.

Természetesen nem csak új MacBook Air frissítést várunk idén, hanem a Pro modelleket egyaránt, bár az eddigi információk alapján az utóbbiakra az idei év utolsó negyedévében számíthatunk leghamarabb. Amennyiben pedig igazak a mostani hírek, akkor június folyamán bemutatkoznak az új Air masinák, amelyek augusztustól lesznek kaphatóak. Pontos specifikációkról egyelőre nem szólnak a hírek, de bízzunk benne, hogy nem egy kisebb frissítést tervez az Apple – már amennyiben nem kacsa a hír.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. kisjozi - 2016.06.29. 19:48

    No, de mégis mikor jelentik már be? :D

Szólj hozzá Te is!