Teljesen hajlítható okostelefont mutat be jövőre a Samsung

HusztiD 2016.06.09. 13:56 iPhone 5 hozzászólás 483

samsung-bendable-phone

Az a hír terjeng a Samsung háza táján, hogy egy olyan technológián dolgoznak, ami lehetővé teszi a teljesen hajlékony OLED kijelzőket. Hasonlít ez a korábban bemutatott koncepcióvideójukhoz, azonban a Bloomberg legutóbbi beszámolója erre ad utalást, akik nem mellesleg egy a tűzhöz közel ülő forrástól tudják mindezt.

Elvileg a következő év első negyedévében, egészen pontosan február folyamán a Mobile World Congress-en fogják bemutatni. Ha minden igaz, akkor összesen két modell lesz: az egyik egy 5 colos készülék, amelyet akár 8 col-ig bővíthetünk (avagy nyithatunk széjjel), míg a másik szintén ugyanekkora lesz, csupán ezt akár félbe is hajthatjuk. Elvileg nagyon strapabíró anyagokból fog állni a telefon, hogy bírja a gyűrődést, ám ennél pontosabb infókat egyelőre nem tudtunk meg az új készülékeket illetően.

Az eddigi pletykák alapján az Apple is jövőre tervezi a nagy iPhone 8 frissítést, így nem kizárt, hogy a Samsung már csak erre fel is bemutatna egy olyan új modellt, amivel teljesen egyediek lesznek és növelik az eladásaikat.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

5 hozzászólás

 1. Alnus - 2016.06.09. 17:14

  Nekem úgy tűnik az Apple a Nokia sorsára jut.
  A kínai gyártók mar most negyed áron jobb hardvert adnak, a Samu meg átveszi az innovatív szerepet.
  Maghalt a király éljen a király …

 2. aggressor - 2016.06.09. 18:13

  nem tudom hány éve megy már ez a kinyithatós téma… biztosan vagyok benne most sem lesz. valaki sok scifit néz.

 3. Patrik - 2016.06.09. 19:22

  Így van.. Mar 3-4 éve biztosan fel-fel röppen egy-egy cikkben hogy lesz ilyen hajlítható cucc. Aminek mi is az értelm … !? Köszi de maradok a jól bevált iPhone-nál :)

 4. strucc007 - 2016.06.10. 01:36

  Szerintem egy ilyen hajtogatós cucc egy újabb forradalmat csinálna. Képzelj el egy 15 colos kijelzőt, amit 4-5 colra össze tudnál hajtogatni, mint egy papírlapot. Nem kellene külön tablet, sőt lassamn már laptop sem, mert minden egy mai telefonban elférne.

 5. janika61 - 2016.06.10. 10:28

  Ha megcsinálják akkor az Apple-nek nemcsak jóval olcsobbnak kell lennie hanem csinor nélküli töltést,full hd a kisebb modellekre is ,sztereó külső hangszorok,oled kijelző,joval több RAM,az új csengöhangok betöltése nagyon körülményes,igazi fekete szín és cromos is kellene, úgyhogy van mit tenni ha maradni akarnak na és jövőre a Nokia is jön vissza és sokan várák,sok sikert:))

Szólj hozzá Te is!