Szingapúr az Apple Pay következő célpontja

HusztiD 2016.04.22. 15:54 Apple 1 db 165

applepaysingapore

A hét folyamán az Apple frissítette az Apple Pay support dokumentumát a weboldalán, amelyből kiderült, hogy ezúttal Szingapúrba terjeszkednek. A hivatalos információk szerint immáron hat országban érhető el az almások szolgáltatása: USA, Kanada, Kína, Ausztrália, Egyesült Királyság és Szingapúr.

Akárcsak eddig, Szingapúrban is az American Express által érhető el az Apple Pay. Az almások oldaláról megtudhattuk, hogy egyelőre csak ezen kártyatulajok aktiválhatják a Wallet appban a kártyát, amivel később fizethetnek. Korábbi információk szerint idén még Hong Kongban és Spanyolorszában egyaránt elérhető lesz a szolgáltatás, azonban egyelőre nem tudni, hogy mely további országokkal bővül a lista az elkövetkezendő hónapok folyamán.

Az Apple Pay hamarosan elérhető lesz alkalmazásokon belül egyaránt, így az érintett felhasználók akár digitális javakra is költekezhetnek. Reméljük, hogy hozzánk is mihamarabb elérkezik a szolgáltatás!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Sagara - 2016.04.23. 09:20

    Sajnos az, hogy hozzánk is jöhetne mihamarabb az így elég erős kifejezés. Tényleg nagyon jo lenne, de nálunk még mindig a kézpénz uralkodik, és még mindig vannak olyan helyek ahol nem lehet kártyával fizetni se.
    Azon csodálkozom, hogy a Skandináv országokba még nem akarják ezt bevezetni. Mondjuk van már rá alternatíva, például Dánia> MobilePay.
    Kíváncsian várom a terjeszkedését azert. :)

Szólj hozzá Te is!