Honnan jött a Project Titan kódnév?

HusztiD 2016.04.13. 13:51 Apple 1 db 296

AppleCarFront34_v003-780x439

Eléggé régóta terjengenek a pletykák az úgynevezett Project Titan -ról, alias az Apple Car-ról.  A Silicon Valley Business Journal információi szerint az Apple nagyon csendesen fejleszti az elektromos autót, melyhez az elmúlt időszakban már több épületet beüzemelt. Sőt, nem hogy beüzemelt, de mindegyik ilyen épületet valamilyen görög mitológiai alakról nevezték el.

Két hónappal ezelőtt adtuk a hírt, hogy az Infinite Loop-hoz közeli létesítményből furcsa zajokat hallanak a szomszédok. Elvileg ezt az épületet Rhea-nak nevezik az almások, akárcsak a görög mitológia egyik titánját.  Akkor ott van például egy másik gyár Sunnyvale-ban, ahol elvileg az előzetes gyártási folyamatok zajlanak. Ezt pedig Medúzának nevezték el, aki szintén egy titán után kapta a nevét.

Említhetjük akár a Zeusz kódnevet egyaránt, ami egy San Joséban található labort rejt magában. Elvileg itt tervezik meg magát a kocsit, s a hírek szerint itt az egyik legmagasabb szintű a biztonság. Végezetül az Athéne elnevezés szintén felmerült az almásoknál, amiről egyelőre nem sokat tudunk.

És hogy honnan a Proejct Titan név? Na ezek után nem lenne nehéz kitalálni. Amennyiben igazak a mostani információk, akkor az alapján elmondható, hogy az Apple a görög mitológia titánjai mögé rejtette az egyelőre még csak erősen pletyka tárgyát képző Apple Car-t.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Pal007 - 2016.04.15. 10:44

    Remélem, adják majd 10 hónap kamatmentes részletre is…

Szólj hozzá Te is!