Márciusi szemkápráztató dróntúra a Campus 2-ről

HusztiD 2016.03.02. 06:08 Apple 0 db 201

campus2

Eddig már megszokhattuk, hogy Ducan Sinfieldtől minden hónapban kapunk egy látványos videót az épülőfélben lévő Campus 2-ről. Sajnos ezúttal nem ő állt elő elsőnek a videóval, ugyanis a The Jeremy Gonzo Life csatorna megelőzte őt, aki hasonló videóval állt elő, mint amit már Duncantől megszokhattunk.

Ahogyan a legújabb felvételből láthatjuk, egészen jól haladnak a Campus 2 munkálataival. Mint arról nem olyan régen beszámoltunk, javában megkezdték az üvegpanelek felrakását. Az információk szerint összesen 3 ezer ilyen panel lesz felszerelve az épületre, amiket ha összeadnánk, akkor négy mérföldnél hosszabb mértékegységet kapnánk.

A Campus 2 projektet az Apple társalapítója, Steve Jobs prezentálta 2011. júniusában a cupertinói városi tanácsnak, akik nem sokkal később elfogadták a terveket. Az előzetesek alapján a Campus 2 lesz az eddigi legzöldebb épület, amely az idei év végére készül el, illetve jövő januárban már beköltözhetővé válik a jelenlegi tervek alapján. Az új főhadiszállás egyszerre 13 ezer embernek ad majd munkát, ami 35 darab teljesen megtöltött Boeing 747s-nek felel meg.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!