Újabb rekord született az App Storeban

HusztiD 2016.01.07. 07:10 Apple, iOS 0 db 290

holiday-ios-app-store-sale

Mint azt ilyenkor év elején már megszokhattuk, nem csak a különféle vállalatok, hanem az Apple is kiad egy-két érdekességet. Ezúttal sem volt másképp, hiszen az ünnepek végével és az új év megkezdésével nyilvánosságra hozták, hogy az eddigi legjobb két hetet tudhatja maga mögött az Apple virtuális boltja.

Az Apple kereken két hét adatait hozta nyilvánosságra, amely január harmadikával zárult le. Ez idő alatt a felhasználók 1,1 milliárd dollárt költekeztek el alkalmazásokra és az azokon belüli vásárlásokra. Egészen megdöbbentő adatok ezek, hiszen még a tavalyi évet is sikerült túlszárnyalniuk. Az App Store 2008-as indulása óta már közel 40 milliárd dollárt sikerült költekezniük az embereknek amivel közel 2 millió munkát adtak az Egyesült Államokban. El tudjátok ezt a pénzmennyiséget képzelni?!

Többek között megtudhattuk, hogy január legelső napján 144 millió dollárt költöttek a felhasználói. És ez mire volt elég? Arra, hogy kijelenthessék, hogy új rekordbevételt produkáló napot zártak az idei év első napján.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!