Az Apple reagált az iPad Prót érintő problémára

HusztiD 2015.11.20. 16:49 Apple, iPad 0 db 665

iPad-Pro-Charging

A hét elején már beszámoltunk, hogy gondok akadtak az előző héten megjelent iPad Próval. Az Apple fórumain többen is panaszkodtak arra a jelenségre, hogy idézőjelesen meghal a készülékük, amikor azt teljesen feltöltötték. Nem reagál sem a kijelzőre, sem pedig a gombokra. Az egyedüli megoldást az jelenti, ha újraindítják a készüléket.

Erre válaszolt a kaliforniai vállalat a honlapjukon. Sajnos nagyon kevés információt kaptunk tőlük, de ők is leírták, amit eddig is tudtunk: ha ilyen jelenséggel találkozunk, akkor a sleep/wake és a home gomb együttes hosszan tartó lenyomásával indítsuk újra a készüléket, amire betölt a rendszer. Vélhetően az Apple továbbra is keresi a probléma forrását, így nem kizárt, hogy hamarosan kapunk egy új frissítést, amely orvosolja az iPad Pro felhasználóinak a problémáját.

Egyebek mellett nem kizárt, hogy két héten belül megjelenik az iOS 9.2-es verziója, hiszen az Apple a héten már kiadta a negyedik bétáját. Reméljük, hogy ez majd kiküszöböli ezeket a kellemetlen problémákat.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!