Gondok akadtak az iPad Próval

HusztiD 2015.11.17. 09:53 Apple, iPad, Kiemelt hírek 5 hozzászólás 1 335

iPad-Pro-Charging

Még nincs egy hete, hogy megjelent az Apple legújabb terméke, az iPad Pro, de már többen is panaszkodnak az új tablettel kapcsolatban. Nem csak a különféle fórumokon, de az Apple Support oldalán többen jelezték, hogy nem működik megfelelően az újonnan vásárolt tabletjük.

A beszámolók alapján többen is aktívan használták a tabletet, majd miután elkezdett merülni, felrakták a töltőre. Miután ránéztek, hogy feltöltött-e, nem jelzett semmit sem a gép, halott volt. Több felhasználónál is egy hard reset jelentette a probléma megoldását, azonban ahányszor még töltőre tették, ugyanezt el kellett vele eljátszaniuk. Az Apple supportja azt ajánlotta, hogy csináljanak egy tiszta telepítést, de az sem oldotta meg a problémát.

iPad Pro (3)

A hírek szerint a probléma több embert is érint, ugyanakkor a MacRumors oldala is megjegyezte, hogy az ő tulajdonukban lévő egyik iPad Pro is hasonlóakat produkált. A visszajelzések alapján mind a két WiFi-s, illetve cellularos modellnél fennáll a jelenség. Egyelőre azt sem tudni, hogy hardveres avagy szoftveres hibáról van szó.

Természetesen az Apple munkatársai több javaslatot is adtak a felhasználóknak, azonban a visszajelzések alapján továbbra is fennáll a dolog. Egyelőre azt sem tudni, hogy pontosan hány felhasználót érint az eset, de nem kizárt, hogy az Apple díjmentesen cseréli ezeket a tableteket, amennyiben semmilyen más megoldás nem segít. Esetleg még egy iOS frissítést próbálhatnak be előtte, amit hamarosan kiadhatnak.

Van itt közületek olyan, aki már rendelkezik az új iPad Pro-val? Ti tapasztaltatok hasonlót?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

5 hozzászólás

  1. Fodor21 - 2015.11.17. 10:19

    Igen, van. Semmilyen ilyen jellegű probléma nem adódott eddig. Péntek óta 3x töltöttem, de 100%ra töltött, és nem volt utána probléma! Az üzemideje egyébként elég jó. Sajnos a problémát én még ott látom, hogy gyakorlatilag egyenlőre semmit sem lehet hozzá kapni, se case, se cover, se pencil. Így kicsit “körülményes” a sérülésmentes szállítás…

  2. Pintyő - 2015.11.17. 12:58

    Londonban minden kiegészítő kapható!

  3. gy197 - 2015.11.17. 13:43

    Tok az Apple oldalán kapható, bár picurit azert borsos az ara. Amugy nekem sincs semmi gondom vele.

  4. Nagyzl - 2015.11.17. 15:40

    Nálam jelentkezik a hiba (cellular iPad Pro). :-(

  5. Majestic - 2015.11.17. 23:03

    Nálam nincs ilyen probléma, (cellular).

Szólj hozzá Te is!