Mennyire strapabíró az Apple Pencil?

HusztiD 2015.11.19. 14:54 Apple, iPad, Videók 0 db 262

iPad Pro (1)

Az előző hét folyamán megjelent iPad Próról már nagyon sokat olvashattunk. Legutóbb például az is kiderült, hogy kisebb gondok akadtak vele, ugyanakkor azt is megtudhattuk, hogy az iPad Mini kijelzője sokkal jobb, mint a Próé. Ezúttal pedig az Apple Pencil kapcsán nézhetjük meg, hogy mennyire strapabíró.

A legújabb videóban úgynevezett stressz tesztnek vetették alá az iPad Pro kiegészítőjét. Nem újdonság, hiszen ahogyan azt megszokhattuk, minden új termék, illetve valamennyi kiegészítőről készülnek hasonló videók, mivel sokan kíváncsiak rá, hogy miért adják ki a pénzüket. Jogosan gondolhatnánk, hogy a csaknem 40 ezer forintért megvásárolható Apple Pencil könnyen törik, hiszen töltésekor akár véletlenszerűen is letörhetjük.

A videóban pont erre keresték a választ. Ahogyan láthatjuk, semmi oka nem lehet a felhasználóknak, hiszen nehezen rongálható a ceruza. Hajlításkor inkább kicsúszik, minthogy eltörjön. Egyedül akkor sikerült megrongálni, amikor vertikálisan nagyobb erő érte. Ennek kapcsán aki tervezi a kiegészítő beszerzését, az megnyugodhat, hiszen ahogyan a videóban is elhangzik, nem olyan könnyű feladat kárt tenni benne.

Az Apple Pencilt egyébként eddig limitált példányban szállította le az Apple. Amerikában is csak a kijelölt Apple Store-okban kapható raktárról, míg például nálunk Magyarországon 4-5 hetes szállítást vállalnak rá.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!