Szombaton nyitják meg az első Apple Store-t Queensben

UP 2015.07.08. 13:17 Apple, Egyéb 0 db 124

Az Apple bejelentette honlapján, hogy július 11-én, szombaton megnyitja első kiskereskedelmi üzletét Queensben. Először februárban lehetett hallani a boltról és azóta folyamatosan fel-feltűnt a hírekben a bol, ahogyan a munkálatok haladtak.

image11_640x

Az üzlet a Queens Center bevásárlóközpont második emeletén nyílik, Elmhurstban, és az egyik legnagyobb lesz New York 8 Apple Store-ja közül. A cég kiskereskedelmi marketing igazgatója, Jason Barlia azt mondta a nyitással kapcsolatban, hogy bár az üzlet nem lesz építészetileg olyan különleges, mint ahogy azt eddig megszokhatták az emberek az Apple Store-októl, de egyedülálló módon tükrözi majd a környék etnikai sokszínűségét.

Azt is elárulta, hogy az ott dolgozó 130 dolgozó az eddigi legváltozatosabb összetételű Apple Store csapatot alkotja majd, 24 különböző nyelven beszélő alkalmazottakkal. Ráadásul a dolgozók kétharmada kétnyelvű. New York legtöbb Apple üzlete Manhattanban található, az egyetlen kivétel Staten Islanden van. Eredetileg áprilisban nyílt volna egy Store Brooklynban, melynek megnyitása egyelőre különböző okokból csak az év végére vagy 2016 elejére várható. Az Apple kiskereskedelmi vezetője, Angela Ahrendts múlt hónapban nyitotta meg a lenyűgöző Upper East Side-i üzletet.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!