Make music – a legújabb iPad reklám

HusztiD 2015.02.09. 12:54 Apple, iPad 1 db 549

screenshot-2015-02-08-15-13-47

Várható volt már, hogy hamarosan egy újabb reklámmal áll elő az Apple, hiszen a tegnap esti 57. Grammy díjátadó volt az egyik legalkalmasabb esemény, amely után bemutatták a legújabb iPad reklámot. Legutóbb még december folyamán kaptunk iPad videót az Apple-től, amely szokás szerint hangulatosra sikeredett. Ezt megelőzően a Justin Timberlake és Jimmy Fallon párosa mutatta be az új iPhone 6 és 6 Plus reklámjait. Magyar idő szerint tegnap késő este viszont megérkezett a legújabb egy perces videó, amelyet az almásoktól megszokott minőségben kaptuk meg.

Mondani sem kell hogy miről szól, hiszen a cím már elég sok minden elárul: a legújabb reklám a zenére összpontosít. Az Apple első kézből szármzó alkalmazásától, a Garagebandtől a third-party programokon át, a Nano Studio-ig használják a zenészek az almás tabletet. Legyünk kezdők, akár profik, az iPadre már számos olyan alkalmazás létezik, amelyek segítségével akármilyen zenét megalkothatunk, hiszen a gitártól kezdve a szintetizátorig bármit ráköthetünk, illetve ha nem rendelkezünk velük, akkor a digitális hangszerek által is elkezdhetjük a zenélést.

Remek példák erre a videóban szereplő egyének, hiszen olyan ismert zenészek szerepelnek benne, mint például Elliphant, So Me, The Gaslamp Killer vagy Riton. Természetesen nem csak ők, hanem más előadók is nagy előszeretettel használják az iPadet mind stúdió munkára, illetve élő fellépésre. Nem csoda, hiszen manapság már szinte annyiféle zenei applikáció közül választhatunk, hogy abból már Dunát lehetne rekeszteni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Ncg - 2015.02.10. 15:07

    Ismert zenészek? Egyikről sem hallottam még eddig, de attól lehet ismertek :)

Szólj hozzá Te is!