Az iDoki bemutatja: Nagy Adventi Ajándékajánló 1.

Skarp 2014.12.02. 18:03 Apple, iDoki, Kiemelt hírek 0 db 1 383

Közeleg a karácsonyi szezon, s gyakran nem tudjuk mivel is örvendeztethetnénk meg szeretteinket. Gondoltuk, idén mi is bedobjuk magunkat és segítünk kicsit a választásban. Ma és a következő három kedden igyekszünk hasznos ajándékötletekkel szolgálni az iPhone, iPad és Mac-tulajdonosoknak. Első körben most öt terméket szemeltünk ki nektek, amit további hasonló posztok követnek majd a következő három héten.

1. North Face touchscreen-kesztyűk

northface_kiemelt

Itt a téli szezon, lassan repkednek már a mínuszok és a rosszabb vérkeringéssel rendelkezők számára kellemetlen lehet kesztyű nélkül a szabadba menni. Na igen, de úgy meg ott a macera az érintőképernyős kütyükkel: le-felveszegetés, ide-oda lerakom aztán elhagyom, miegyéb. Erre lehet megoldás a North Face kiváló minőségű, direkt érintőképernyőkre optimalizált kesztyűcsaládja. A sima Etip kiadás 9980 forintért, míg a cég saját softshell anyagából készülő Apex Etip verzió 10990 forintért tiéd vagy szerettedé lehet, szürke vagy fekete kiadásban. Hasznos és kiváló ajándék, mindennapos használatra.

2. Zagg Cover for iPad Air magyar billentyűzetes tok

zaggkeys_ajanlo

Az egyetlen Air-kompatibilis, magyar kiosztással rendelkező billentyűzetes tok a piacon. Korábban teszteltük, s gondolom nem árulok el nagy titkot azzal, hogy más tesztelők is imádták mind a magyar, mind a többi verziót. Space grey és ezüst színben kapható 29900 forintért.

3. Griffin Survivor for iPhone 6 tok

survivor_ajanlo

Aktív életmódot élő ismerősöknek-rokonoknak ajánlott a Griffin Survivor-termékcsaládjának iPhone 6-osra optimalizált tagja. A Survivor neve a kategórián belül már fogalom, és persze gondolom mondanunk sem kell, hogy az 5S-verzióhoz hasonlóan a Touch ID itt is tökéletesen funkcionál. Fekete színben érhető el, 14990 forintért.

4. KB Covers billentyűzet magyarító fólia

kbcovers_ajanlo

Külföldön vásároltad Unibody Mac-edet? Idegesít, hogy nem látod a magyar billentyűzet ékezetes betűit és különleges karaktereit? Jó hírünk van, nem kell a drága billentyűzetcserét fizetned, hiszen ezzel a megoldással 6990 forintból meg tudod oldani ezt az aprócska kellemetlenséget, ráadásul még a billentyűzetedet is védve tudhatod.

5. V7 Lightning DVB-T Tuner fehér

dvbttuner_ajanlo

Végezetül a V7 Lightning csatlakozós DVB-t tunerjét tudnánk ajánlani. Szeretnél tévézni a tableteden 3G vagy wifikapcsolat nélkül? Itt van rá a tökéletes eszköz. Az Apple iAP 2.0 Bluetooth szabványát is támogatja, ami 20 MBps átviteli sebességet tesz lehetővé MPEG-2 és h.264 formátumokban. Beépített műsorújság, felvételi lehetőség és a hosszútávú működés érdekében a nézéssel egyidejű töltést is lehetővé tevő kialakítás jellemzi. A hozzá való Tivizen alkalmazást ingyenesen töltheted az App Storeból. A szolid dizájnú, aprócska kis fehér eszköz mindössze 24990 ellenében a tiéd lehet.

A fentebbi termékeket az iDoki Budagyöngyében található üzletében tudjátok megvásárolni, a Szilágyi Erzsébet fasor 121-es szám alatt. Ami még jobb hír, hogy velük együttműködésben nem sokára indul webshopunk is, ahonnan még egyszerűbben meg tudjátok majd venni az áhított ajándéktárgyakat.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!