Aaron Sorkin paródiája

HusztiD 2014.11.22. 12:05 Apple, Egyéb 0 db 129

aaron-sorkin-seth-meyers-late-night

Az elmúlt hónapok folyamán már nagyon sokat hallhattunk a valamikori hivatalos Steve Jobs filmről, azonban lassacskán már kezd poénossá válni a történet. Elsőnek kiderült, hogy David Fincher rendezheti azt, aki Christian Bale-t látná szívesen a főszerepben, ezek után jött, hogy Danny Boyle rendezi majd a filmet, amelyben DiCaprio lesz a főszereplő. Ezek nem igazolódtak be, végül úgy volt, hogy ismételten Bale alakítja az ikonikus vezérigazgatót, azonban hamar lemondott a szerepről. A legutóbbi hírek szerint pedig a Sony átadta az Universal Pictures-nek a jogokat.

Talán nem is véletlen, hogy már elkezdték parodizálni a film íróját, ugyanis lassacskán már tényleg viccbe illő történetet kapunk a filmről. Mint köztudott, nem Sorkin tehet arról, hogy nem találják meg a megfelelő színészt Jobs szerepére, ettől függetlenül mégis őt figurázzák ki a legújab videóban. Egyebek mellett ő az, akitől nagy reményeket várnak az emberek, hiszen eléggé ígéretes lesz az eddigi információk szerint a film. Három jelenetet foglal magában a film, mindegyik harminc perces lesz és egy-egy meghatározó alkalom előt mutatja be az egykori vezérigazgató utolsó fél óráját.

A hosszas tétovázás után szerintetek ki lesz a következő választása Boylenek és az Universalnak? Michael Fassbender? Ti ki látnátok szívesen erre a szerepre?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!