Frissült a Smart Cover és Case kínálat

HusztiD 2014.10.17. 13:44 Apple, iPad 1 db 621

screen-shot-2014-10-16-at-2-38-11-pm

A tavalyi évben dobta piacra az Apple az iPad Air modelljét, amely az előző tabletekhez képest új egy teljesen dizájnt kapott. Ebből adódóan nem volt minden kiegészítő kompatibilis az akkori tablettel, így a felhasználóknak mindenből újat kellett venni, ha a régi mellé vásároltak egy új készüléket.

Most némileg fellélegezhetnek azok, akik Az Air vagy a Mini cseréjén gondolkodnak, hiszen kompatibilisek lesznek az Apple által kiadott Smart Cover kiegészítők. Egészen pontosan úgy szólnak a hírek, hogy a most kiadott Smart Cover-ek visszafele is kompatibilisek (iPad Air vagy iPad Mini, Retina Mini esetében). Ez némileg jó hír, hiszen talán sokan azt hitték, hogy az új tabletek vékonyságának köszönhetően nem lesznek megfelelőek a tokok. Viszont ha Smart Case vásárlásán gondolkodik valaki, akkor annak figyelembe kell vennie, hogy az új tokok kizárólag az új iPad-ekkel kompatibilisek, hiszen azok sokkal vékonyabbak a tavalyiaknál.

A poliuretán Smart Cover-eket 11.990 forintos áron vásárolhatjátok meg az Apple oldaláról mind az iPad Air 2 és az iPad Mini 3 esetében. Ha valaki inkább a Smart Case-re utazna, az 22.990 forintért juthat hozzá a bőr tokokhoz.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. IPhone - 2014.10.17. 14:14

    Érdemes ezt is megnézni : tablettarto.hu

Szólj hozzá Te is!