Hat óra alatt egymillió iPhone 6-ot rendeltek elő Kínában

HusztiD 2014.10.13. 12:04 Apple, iPhone 3 hozzászólás 545

Valamivel több, mint egy hónapja jelentette be az Apple a legújabb okostelefonjait, amely rá bő egy hétre már megvásárolható volt az első körös országokban. Mint hamar kiderült, újabb rekordot sikerült a kaliforniai cégnek felállítania, hiszen az első hétvégén több, mint 10 millió telefon talált gazdára. A megjelenés előtt nem is olyan sokkal pedig kiderült, hogy Kínában késik egy kicsit a telefon, azonban egy pár hetes késéssel itt is megvásárolhatóak a készülékek.

A kínai hírek szerint péntektől már előrendelhető a telefon a nagyobb szolgáltatóknál, illetve az Apple oldalán. A beszámoló szerint annyira keresett volt a telefon, hogy mindösszesen hat óra alatt adtak el egymillió telefont előrendelésben. Ez egyelőre nem tudott, hogy ez a három nagyobb mobilszolgáltatóra vonatkozik csak, vagy az Apple előrendeléseit is beleszámolták. A hivatalos előjegyzések kezdete előtt pedig a JingDong oldal több, mint 9 millió iPhone 6 és 6 Plus foglalást regisztrált fele-fele arányban. Ezekre alapozva pedig nem kizárt, hogy hamarosan újabb rekordot dönt az Apple a kínai piacon.

Hogy hozzánk Magyarországra mikor érkeznek meg a készülékek, az egyelőre erősen kérdéses. Mivel világszerte nagy igény mutatkozik az Apple legújabb telefonjai iránt, így nem kizárt, hogy nálunk ebből az okból kifolyólag tovább késnek.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. Anyád - 2014.10.13. 15:09

    Vicc, h nem tudni mikor jelenik meg egy adott országban! Ez is a feketegazdaságot, meg a nyerészkedőket segíti elő!

  2. Z - 2014.10.16. 18:49

    Egyetértek az előttem szólóval. Ha nem tudnak eleget gyártani belőle, hogy normálisan lehessen teríteni az egész Földön egyszerre, akkor addig ne jelentsék be.

  3. Z - 2014.10.16. 18:50

    Ha meg mégis így csinálják, akkor legyen bennük annyi “betyárbecsület”, hogy a saját anyaországukban terítik utoljára.

Szólj hozzá Te is!