Újabb információk az Apple Watch-ról

HusztiD 2014.10.01. 17:04 Apple, Egyéb, iOS 6 hozzászólás 814

Elég sokáig keringtek a hírek az iWatch-ról, majd a szeptemberi iPhone 6 event alkalmával az almás vezetők bemutatták az Apple Watch okosórát, megerősítve a híreszteléseket. Sokmindenről szó esett, azonban pár dologról nem beszélt senki sem. Ilyen például az, hogy mennyi az üzemideje egyetlen feltöltéssel, illetve hogyan rakhatjuk rá az alkalmazásokat.

Ezekre derült most fény, hiszen Ariel Adams szakértőnek lehetősége volt egy kicsit kipróbálnia az okosórát. Mint kiderült, alkalmazásokat az iPhone segítségével rakhatunk majd a telefonra, mivel az óra nem rendelkezik külön App Store funkcióval. A megjelenéshez közeli időpontban az Apple kiad majd egy külön SDK-t WatchKit néven, így a fejlesztők könnyen tudnak majd fejleszteni az Apple Watch-ra. Adams beszámolójából kiderült továbbra az is, hogy mennyit fog bírni az óra egyetlen feltöltéssel. Sajnos a pletykák igazak voltak és tényleg egynapos üzemidővel rendelkezik jelenleg az okosóra. Hogy ezt a jövő évi megjelenésig tudják-e korrigálni a mérnökök, az egyelőre erősen kérdéses.

Ezen felül pedig érkezett egy újabb szóbeszéd is az egyik ázsiai oldalról. Az Apple Daily szerint 2015 januárjában kezdődik el az Apple Watch tömeggyártása. Egyelőre ennyit tudni róla, hogy pontosan mikor tervezik az piacra dobni, az kérdéses. Amennyiben igaz a januári sorozatgyártás, úgy nem elképzelhetetlen, hogy akár már februárban, esetleg március folyamán a boltok polcaira kerüljön az Apple Watch.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

6 hozzászólás

 1. The Count - 2014.10.01. 17:12

  Az akku idő siralmas. Így nem igazán hoz lázba a dolog, még ha ingyé adnák sem. Én az IWC-m max fürdéshez veszem le, és nem kell vele semmit sem csinálnom, működik.
  Minden téren egyre nagyobb a gáz ezekkel a fránya akksikkal. Ideje lenne valami komoly áttörés e téren, de sajnos ami az utóbbi 20 évben történik a akkuk terén az csak foltozgatás.

 2. Patrik1 - 2014.10.01. 18:18

  En speciel alvasnal eleve leveszem az órám . Meg kb az ismeretségi körömben mindenki . Az idő alatt meg a töltő nem gond.

 3. chris - 2014.10.01. 18:21

  lehetnenek elorelepesek csak az az akku robbanekonysagat noveli. mekyik gyarto vallalja ezt fel? + teszteles/etc..

 4. Gabor - 2014.10.01. 22:10

  A baj az, ha az 1 nap olyan mint az i5ömnél, ami egy éves korára fél napot ha kibír, sokszor 30-40%-nál kikapcsol…:(

  • aapl - 2014.10.01. 22:57

   Gabor, ha gyakran 30-40%-nál kikapcsol a telefon, akkor az nagyobb baj. Az én i5-öm 2 éves korára kapta el ezt a betegséget, de kicseréltettem iDokiban az akkut 6K-ért és újra bírja az egy napot, hozzátéve, hogy sz@rrá van jailbreakelve! Úgyhogy én egy szervizt javaslok neked és nem fáj többet a fejed:)
   Konkrétan iDoki-t, mert csúcsidőben, lastminute-ben megcsinálták nekem fél óra alatt, mert megemlítettem, hogy azutáni hétre elutazom.

 5. Tóth Kristof - 2014.10.02. 17:21

  Az akumlátor idő tényleg nem túl hosszú. De ha belegondoltok a sony watch-on és a galaxy watch-on is van egy 1,5-2 megapixeles kis kamera. Véleményem szerint óriási meglpetés lehetett volna egy kis kamera amivel FaceTime-on tudjuk hívni a barátainkat, vagy egy selfit készíteni.

Szólj hozzá Te is!