Finomítanák az App Store-t ősszel

Skarp 2014.06.12. 20:24 Apple, iTunes, Kiemelt hírek 1 db 637

Alig valamivel több, mint egy hete a WWDC-n az Apple számos javítást és változást jelentett be az App Store-ral kapcsolatosan is. Az iOS 8 érkezésével máshogy navigálhatunk majd az alkalmazásboltban és másképp fedezhetünk fel új alkalmazásokat. A The Guardian a MacStoriesra hivatkozva azt írja, hogy az európai felhasználók ősztől az alábbi kategóriákban tapasztalhatnak komolyabb változtatásokat: egészség, életmód, zene, fotó és videó, produktivitás, sportok.

A szerkesztői átalakítás előtt az oktatás, játék, étel és a gyerek kategóriákon, illetve a Newsstanden kívül az összes csoportot algoritmus népesítette be új és népszerű alkalmazásokkal. A változás után az USA Store felhasználóinak már ismerős, szerkesztők által összeállított tematikus gyűjtemények elérhetőek lesznek az európai felhasználók számára is. A Játékok kategórián belül például várható logikai, japán vagy indie játékokat gyűjtő alcsoport, de “A legjobb játékok amikkel sosem játszottál” címke is. A változással még közelebb kerül egymáshoz az európai és az amerikai Store.

Az appok bemutatóoldalaira a jövőben videók is kikerülhetnek majd, illetve megjelennek majd az Editor’s Choice címkék is – ez utóbbit az Apple által arra érdemes, kiemelt alkalmazások kapnák meg. Újítás lesz még az alkalmazáscsomagok bevezetése is. A változások az új iOS érkezésével, ősszel lépnek majd életbe.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Guizmo - 2014.06.13. 02:16

    Jól hangzik!

Szólj hozzá Te is!