Alvás specialista erősíti az iWatch csapatát

HusztiD 2014.02.05. 17:46 Apple, Egyéb 4 hozzászólás 533

Úgy tűnik, hogy egy nap sem tellik el úgy, hogy ne számolnánk be a legújabb iWatch hírekről. Tegnap hírt adtunk az óra várható eladásairól, korábban pedig már beszámoltunk, hogy egy híres orvos erősíti az iWatch csapatát. Most pedig egy újabb, a témában jártas embert sikerült az Apple-nek maga mellé szerződtetnie, aki egy úgynevezett alvás specialista.

Roy J.E.M. Raymann korábban a Philips Research-nél dolgozott, ahol hasonló termékeket fejlesztett. Pontosabban olyan hordozható kiegészítőkön munkálkodott, amelyek különféle szenzorokkal megfigyelték és javították az emberek alvási szokásait. Korábbi munkahelyén már vezető kutató pozícióban volt, ahol számtalan alváshoz kapcsolódó projekten dolgoztak. Mi több, Roynak még egy külön részlege is volt, a Philips Sleep Experience Laboratory, ahol az alvási szokásokat monitorizálták.

A Philips cég megerősítette, hogy Roy január elsejével otthagyta korábbi munkahelyét, ám nem véglegesítették, hogy tényleg az Apple-höz ment a korábbi munkatársuk.
Ha az elmúlt hét pletykái igazak, akkor az Apple tényleg nagy dobásra készül az egyre jobban felkapott iWatch-csal. Ha pedig a csili-vili kiegészitő használható lesz az ehhez hasonló hasznos dolgokra, akkor Tim Cook-ék ténylegesen felvehetik a versenyt a konkurensekkel, ha egyszer belépnek az okosórák piacára.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

4 hozzászólás

 1. Logo - 2014.02.05. 18:40

  Csak el ne felejtsen időben ébreszteni!:-)

 2. Isti - 2014.02.05. 18:54

  Nagyon komolynak igerkezik az iwatch,mar alig varom,designra vagyok meg nagyon nagyon kivancsi:D

 3. Kaddie - 2014.02.05. 19:03

  Ha az Apple korábban dobta volna piacra az iWatchot, akkor. Ugyanzt tudná, mint azok. De ők lényegesen többet és használhatóbb funkciókat akarnak beleépíteni. Igazuk van, hogy előbb fejlesztenek és utána lépnek piacra. Talán ismét innovatív lesz a cég?

 4. Norberto - 2014.02.05. 19:25

  Lehet, hogy nem is iWatch lesz a neve!

Szólj hozzá Te is!