Nagyjából 6 hónap múlva offline is játszható lesz a SimCity

Helme 2014.01.15. 11:55 Apple, Mac 4 hozzászólás 499

Az EA bejelentette, hogy a legnépszerűbb építgetős játékuk, a Sim City hamarosan elérhető lesz offline módban. Ez azért érdekes, mert korábban a vállalatnál azt mondták, hogy ezt megoldani lehetetlen feladat. Igaz az öröm nem lehet felhőtlen, ugyanis még hat hónapot kell várni.

A rajongók gyorsan felháborodtak, hogy az Electronic Arts miért ment szembe a korábbi nyilatkozatával. Állításuk szerint, ha most meg lehet oldani, akkor biztos korábban is meglehetett Az EA képviselői szerint az alapkoncepció az volt, hogy minden egyes cselekedet hatással van a többi játékosra. Egy impulzív, élő világot akartak létrehozni.

Nem véletlenül kell még további 6 hónapot várni az offline módra, ugyanis még mindig nem sikerült néhány lényegi kérdést megoldani. Úgy tűnik, hogy bármit is csinál az EA, a felhasználók elégedetlenek

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

4 hozzászólás

 1. Maeto - 2014.01.15. 12:55

  Ennek mi köze van egy Apple termékekkel ,fejlesztésekkel foglalkozó oldalhoz ?-.-

  • Helme - 2014.01.15. 14:09

   Kedves Mateo! Az, hogy a SimCity megjelent MAC-re is. Nem tudom, hogy mennyire vagy képben a dolgokkal de a játékok jelentős része nem elérhető OSX-re. A SimCity pedig igen, s számos iPhoneHugary olvasó is játszik vele. Ha téged nem érint miért kattintottál a bejegyzésre?

 2. Zsoboy - 2014.01.15. 16:04

  Én iPhone játszom,de igaz ami igaz,valóban jó lenne offline módban is…

 3. franco - 2014.01.15. 18:07

  Akárhányszor beleolvasok a kommentekbe, mindig azt tapasztalom, hogy fossa valaki a szart. Nem kötelező semmi! Tehát, ha valaki nem szereti ezt az alkalmazást, vagy az üzemeltetőt, akkor adios amigos, tipli.

Szólj hozzá Te is!