iOS-re is érkezik a Google saját magazin-appja

Dan 2013.11.21. 17:06 Apple, iOS 2 hozzászólás 610

Az Apple-féle Újságoshoz hasonlóan, a Google is megjelentette saját, Android platformú magazin-appját, mely hamarosan iOS-t futtató készülékeken is használható lesz.

Elérhetővé tette a magazin-előfizetéseket biztosító, saját, androidos készülékekre szánt alkalmazását a Google is, mely az iOS-készülékeken elérhető Newsstand app-hoz hasonlóan, elektronikus formátumban kínál több ezer kiadványt, köztük olyan neves lapokat, mint a Cosmopolitan, a The New Yorker, a Wired, vagy a Vanity Fair.

Az Apple-féle megoldással ellentétben, azonban a Google alkalmazása még inkább egy hagyományos újság küllemét kelti, a digitális lapok mellett ugyanis, látványos formában (különböző webes forrásokból) a legfrissebb híreket is egy felületre gyűjti.

A Google hivatalos tájékoztatása szerint a Google Play Newsstand mintegy 1900 fizetős, és legalább ugyan ennyi ingyenes kiadványt is kínál, legtöbbjüket ráadásul 30 napig kipróbálási jelleggel, díjmentesen biztosítja a Google.

A cég ígéretei szerint az alkalmazás 2014 elején iOS-platformon is elérhető lesz.

Ti olvastok valamilyen magazint Apple-eszközötökön?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg az SZTE másodéves kommunikáció valamint mobil és közösségi média szakos hallgatója. Tech őrült és apple fanatikus. #wannabejournalist.

2 hozzászólás

  1. hugyiz - 2013.11.21. 17:14

    Playboy Exclusive :)

  2. strucc007 - 2013.11.21. 19:22

    Igen, több előfizetésem is van, de ezek főleg szaklapok, és havi fix díjért korlátlan hozzáférést adnak az archívumhoz is :) Napilapra sosem fizetnék elő, a hírek úgyis fent van több, ingyenesen elérhető weboldalon / app-ban is. Ami nálam fontos szempont, integrálva legyen a newsstrand-be, ami nem az, az delete sorsra jut :)

Szólj hozzá Te is!