Már közel 1 millió alkalmazás van az App Store-ban

Dan 2013.09.29. 16:45 Apple, Egyéb 3 hozzászólás 1 145

Újabb jeles mérföldkőhöz közelít az Apple alkalmazásboltja: az App Store-ból letölthető alkalmazások hamarosan átlépik az egymilliós lélektani határt.

A vállalat még ugyan hivatalosan semmit sem közölt, de az Appsfire nevű cég már figyelmeztet: hamarosan átlépi az App Store-ban elérhető alkalmazások száma az egymilliót. Az újabb neves mérföldkő alkalmából vélhetően ismét hatalmas akciókra lehet majd számítani, az Apple azonban egyelőre mélyen hallgat. A vállalat még a Q3-as negyedéves nyilvánosságra hozott adatai szerint egészen pontosan 950 ezer alkalmazás van jelenleg az App Store-ban, ebből 375 ezer kimondottan iPad-re szánt app.

Az App Store legutóbbi attrakciója az alkalmazásbolt ötödik születésnapja keretében tartott óriási leárazás volt,  míg azelőtt az 50 milliárdodik letöltést ünnepelték, amelyet egy 10 ezer dollár értékű alkalmazásboltban levásárolható ajándékkártyával honorált a vállalat.

A hamarosan az egymilliós lélektani határt átlépő App Store feltehetően újabb hatalmas akciókkal kedveskedik majd a felhasználóknak, így mindenképpen érdemes lesz majd figyelemmel kísérni az elkövetkezendő napokat. Mi már nagyon várjuk. És Ti?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg az SZTE másodéves kommunikáció valamint mobil és közösségi média szakos hallgatója. Tech őrült és apple fanatikus. #wannabejournalist.

3 hozzászólás

 1. Márton99 - 2013.09.29. 16:50

  Milyen akciók voltak eddig?

 2. Ervin - 2013.09.29. 18:15

  Olcsóbb volt pár ismert app.

  • Krisz - 2013.09.29. 21:12

   nem hogy olcsóbb, de nagyon sok ingyenes volt egy darabig, a legtöbb angry birds-öm ezekbeől az időkből való ;)

Szólj hozzá Te is!