A Burberry az iPhone 5S készülékkel örökítette meg divatbemutatóját

KeleMan 2013.09.17. 18:00 Apple, iPhone 3 hozzászólás 1 319

Az Apple és a Burberry pár napja bejelentette, hogy az iPhone 5S készülékkel készítik el és osztják meg azokat a csodálatos képeket és videókat, amelyeket a Burberry londoni divatbemutatója előtt, a bemutató során és azt követően rögzítenek szeptember 16-án.

Az iPhone 5S vadonatúj iSight kamerájával a Burberry kiváló minőségű fényképeket és videókat készít a kifutóról, a modellekről, a termékek finom részleteiről és a háttérben zajló pillanatokról. Az együttműködés átformálja azt a módot, ahogyan a Burberry megközelíti a vásárlóit, és jelentős változásokat hoz a tartalmak rögzítése és megosztása terén.

“Az iPhone 5s révén minden eddiginél egyszerűbben készíthetők nagyszerű képek a világ legnépszerűbb kamerájával” – nyilatkozta Greg Joswiak, az Apple iPhone és iOS termékeinek marketingjéért felelős alelnök. “Fantasztikus érzés volt látni azokat az elképesztő fényképeket és nagy felbontású videókat, amelyeket a Burberry ezzel a hihetetlen, vadonatúj iSight kamerával készített.”

“Az együttműködés a tervezés és szaktudás területén formálódó partnerkapcsolatunk és elhivatottságunk ünnepélyes kezdete. Közös szenvedélyünk a gyönyörű termékek létrehozása és az életre szóló élmények megteremtése a technológia segítségével, amely különösen izgalmassá tette az iPhone 5s képességeinek felfedezését” – mondta Christopher Bailey, a Burberry kreatív igazgatója. “Ösztönzőleg hat ránk mindaz, amelyet a fizikai és digitális élmények egyesítése jelenthet a jövőben a számunkra.”

A kizárólag az iPhone 5S készülékkel készített fényképek és videók révén a vásárlók a mai naptól világszerte megtekinthetik a közelgő bemutató előkészületeit, és átélhetik a nagy nap izgalmait is a Burberry közösségi csatornáin és a www.burberry.com weboldalon. A Burberry a luxuskategóriájú ruházati cikkek világvezető gyártója. Az 1856-ban alapított vállalat központja Londonban található.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

3 hozzászólás

  1. Pepe - 2013.09.18. 07:30

    A Burburry kitűnő ingyenreklámot csinált magának. Gratula. Azt azért senki ne gondolja hogy a milliós profi fotó felszereléseket innentől a Temzébe vagy a Dunába dobálják. Meg hogy a bemutatót ne profi többkamerás felvétellel rögzítenék. Mit tetszik gondolni, a tv állomások kidobálják a profi Sony meg Panasonic stb broadcast HD kameráikat és átállnak iPhone-rá? Vegyük ki a kezünket a biliből. Mi lesz a következő hír? Hogy Hollywood-ban áttértek iPhone-rá és a következő Mission Impossible már azzal készül?

  2. Taylor - 2013.09.18. 10:21

    Gratulálok a kommenthez , szeretem ha valaki két lábbal jár a földön es nem esz meg minden megalomán hülyeséget.

  3. Bianka - 2013.09.19. 10:57

    Nem jó az új Phoenix!,,

Szólj hozzá Te is!