iSTYLE – XMS Keynote – Elérhető és megtekinthető a videó!

KeleMan 2013.09.17. 19:23 Apple, Egyéb 3 hozzászólás 1 047

Mint, ahogy arról múlt hét pénteken mi is beszámoltunk a hazai iSTYLE és XMS APR üzletek egy nagyszabású médiaeseményt tartottak Budapesten. A két üzletlánc fuzionált, valamint iSTYLE néven folytatják tovább működésüket. Ez azt jelenti, hogy bár az XMS, mint név megszűnik és Handrás két boltja is iSTYLE néven fut tovább, de természetesen Handrás tovább folytatja hazai Apple tevékenységét immáron összefogva Tamás Gáborral, az iSTYLE vezetőjével. A két csapat tehát mostantól együttes erővel, immáron 6 boltban várja majd kedves vásárlóit.

Handrás blogján jelezte, hogy elérhetővé vált a 45 perces keynote videó is.

“Feltöltöttük a pénteki iSTYLE és az XMS egyesülés bejelentésről készült videót, így most már ti is meg tudjátok nézni. Figyelem, akkor állj neki, ha nincs programod, ugyanis 45 perc hosszú a videó, ha meg beletekergetsz, akkor nem lesznek meg a szükséges információk, és olyat fogsz kérdezni kommentben, amire a válasz egyébként elhangzott a bejelentésen :) A bakikat sem vágtuk ki, még az izgalomtól totálisan kiszáradt szánkban mozgó nyelvünk sercegését is benne hagytuk. Nézzétek meg, szerintem így azért jobb lesz mint szöveges közvetítésben.”

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

3 hozzászólás

  1. Szexuális Zaklatás Panda - 2013.09.18. 03:06

    45 minutes of nothing. :D

  2. Geri - 2013.09.18. 14:39

    Ez szerintem marhará nem nagy szám. Csak el vannak szállva maguktól, KEYNOTE… Ha Az Apple bejelent egy új iPhone-t azért érdemes. De ha egy magyar cég egyesül egy másikkal azert nem :/

  3. Szexuális Zaklatás Panda - 2013.09.19. 11:30

    Rossz paródia

Szólj hozzá Te is!