Október 15-én lesz az Apple következő sajtóeseménye?

Dan 2013.09.17. 21:49 Apple, Pletykák 2 hozzászólás 564

A francia illetékességű MacGeneration biztos forrásokból tudni véli, hogy október 15-én újabb Apple-eseménytől lehet majd hangos a sajtó.

Az elmúlt év forgatókönyvét tekintve, idén is hasonló menetrendre lehet majd számítani az Apple-bemutatókat illetően, legalábbis a francia MacGeneration szerint. Az oldal úgy véli tavalyhoz hasonlóan most is októberre időzíti majd az iPad-el kapcsolatos különálló médiaeseményét a cupertinoi vállalat, melyre a portál információ szerint október 15-én, egy keddi napon kerülhet majd sor.

Az Apple tavaly szeptemberben mutatta be az iPhone 5-öt és megújult iPod-jait, majd októberben egy különálló termékbemutató keretében újabb generációs iPad és iPad mini táblagépeit, illetve vadonatúj Mac számítógépét. Az idei menetrend sem lesz vélhetően unalmas, a legújabb pletykák szerint az Intel újabb generációs Haswell processzoraival felvértezett iMac, Macbook Pro és Mac mini-k mellett két új iPad-et is bemutathat a vállalat, ráadásul szintén októberben lehet esedékes az Apple asztali számítógépekre szánt Mavericks rendszerének startja is.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg az SZTE másodéves kommunikáció valamint mobil és közösségi média szakos hallgatója. Tech őrült és apple fanatikus. #wannabejournalist.

2 hozzászólás

  1. Dudee - 2013.09.17. 22:45

    Varjuk mar nagyon, az biztos foleg az uj op rendszert, es remelem eloben lehet majd valahol nezni is, nem ugy mint az elozot.

  2. Domonkos Zoltán - 2013.09.18. 16:57

    Nem mától lehet letőlteni az ios 7?
    Nem úgy volt, hogy Szeptember 18 án?

Szólj hozzá Te is!