Szeptember 18-án érkezik az Infinity Blade III!

KeleMan 2013.09.11. 19:57 Apple, Játékok 1 db 767

Nem is lenne Apple keynote az Apple keynote, ha nem mutatnának be legalább egy Infinity Blade játékot. A rendkívül látványos és népszerű Unreal Engine által hajtott játék első és második része már hatalmas sikert aratott az App Store áruházban, így ideje volt, hogy az Epic Games és a Chair fejlesztői előrukkoljanak a harmadik résszel is, mely a “Reborn”, azaz “Újjászületés” nevet kapta.

A történet során most először nem egy, hanem egyből két hős bőrébe is belebújhatunk. A lopakodós-harcos-tolvaj Isa és Cyrus 8 világon keresztül harcolhat majd az ellenséggel, hogy győzedelmeskedjenek. A legszebb grafika természetesen az iPhone 5S képernyőjén elevenedik majd meg, hiszen az új készülék már támogatja az Open GL/ES 3.0-ás szabványt, amelyet a játék teljes mértékben ki is használ. Így igazi filmszerű jeleneteknek lehetünk majd tanúi.

Természetesen lesznek majd Boss-fightok is, de nem úgy, ahogy eddig megszokhattuk, mert a főellenségek mérete akár 10-20x is nagyobb lehet, mint az előző részekben. Jó példa erre a keynote-on demózott troll, aki nekünk támad, de aztán próbál menekülni, mert megérkezik egy nála lényegesen nagyobb sárkány, aki egész egyszerűen felfalja. Persze utána nekünk már a sárkánnyal kell küzdenünk.

A jól bevált játékmenet úgy tűnik nem igazán fog változni, de a grafikát nagyon is felturbózták a készítők, így szinte biztosra vehetjük, hogy az új A7-es processzor által hajtott iPhone 5S készüléken igazi vizuális orgazmusban lesz részünk. Mi már nagyon várjuk, reméljük nem fog csúszni a projekt.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. OrsosVinetouuu - 2013.09.12. 12:36

    Remélem az új iPad 5-ön is lesznek ezek a ficsörök, (Open GL/ES 3.0) mert az iPhone5s mini képernyőjén játszani az elég gáz.

Szólj hozzá Te is!