Az iDoki új szintre lép: Budán nyitjuk második üzletünket

Helme 2013.09.05. 21:50 Apple, Egyéb 5 hozzászólás 1 663

Bizonyára sokan ismeritek az iDokit. Több éve rendületlenül dolgozunk azon, hogy szeretett Apple készülékeiteket megjavítsuk. Már eddig is impozáns helyen, a Lánchídtól mindössze pár lépésnyire vártunk benneteket, de annyian szavaztatok nekünk bizalmat az elmúlt időkben, hogy úgy gondoltuk: az eddigi minőségi szervizelést és kiszolgálást csak úgy tudjuk fenntartani, ha nyitunk egy új boltot. Így született az iDoki 2.

Szeptember 10-én reggel 10 órától sok szeretettel várunk mindenkit az iDoki második üzletében a Budagyöngye bevásárlóközpontban. Az iDoki 2 kicsit más lesz, mint a pesti oldalon lévő szervizünk. Amellett, hogy itt is várjuk a javításra szoruló gépeket, számtalan minőségi, használt Apple termékkel találkozhattok, melyeket kedvező áron vásárolhattok meg. A boltban lesz külön szerviz részleg is, így egyes javítások helyben megvárhatóak lesznek. Ha a munka több napot vesz igénybe, akkor választani lehet az átvételi helyszínek között.

A tok és kiegészítő kínálatunk is egyedi: rengeteg olyan védőnk lesz, melyet nagyon olcsón szerezhettek be. Ráadásul egyaránt gondoltunk a kicsikre és a nagyokra.  Érdemes korán érkezni jövőhét kedden, mivel bombasztikus iPad akcióval kedveskedünk! Vélhetően sokatok szeretett volna már magának iPad-et, de még másodkézből is túl drága volt. Most itt a lehetőség, hogy olcsón, használt, de bevizsgált iPad-et vásároljatok!

Az iPad-et már 34990, az iPad 2-őt 59990, míg az iPad 3-at 79990, forinttól meg lehet vásárolni. Egyes darabok úgy néznek ki, mintha most vették volna ki őket a dobozból! Amíg várjátok az esti Keynote-ot, ugorjatok be hozzánk a Budagyöngye bevásárlóközpontba, hiszen az iDoki immáron két helyen vár Titeket! A friss információkat megtaláljátok majd az iDoki weboldalán.

Figyelem! Az iPad-es akció csak a Budagyöngyében lévő iDoki 2-ben érvényes. Személyenként csupán 1 darab iPad vásárolható. Az akció csak a készlet erejéig érvényes!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

5 hozzászólás

 1. iStvan - 2013.09.06. 08:07

  Go iDoki go! :)

 2. HorGa - 2013.09.06. 09:24

  Bízom benne, hogy sikerre viszitek új üzleteteket is. Sajnos manapság kevés olyan cég van aki úgy gondolkodik, hogy elérhető áron is lehet minőségi munkát végezni. Szerencsére az ilyen cégek mint a tiétek bebizonyítják, hogy ez igen is megoldható. Köszönjük nektek! És sok sikert az új üzlethez is!

 3. iDoki - 2013.09.07. 19:36

  Köszönjük a bizalmat, és várunk mindenkit a Budagyönyében is!

 4. Nagy Tamás - 2013.09.08. 17:37

  Sajnos én egy egyszerû akkumlátor cseréje végett vittem el az iphone 3gs telefonomat, ki is cserélték. Az akksi 35%-nál lekapcsolt. Majd 2 napra rá kicserélték egy másik akksira. Na ez már képes 48%-nál lekapcsolni. Úgyhogy már vissza se mentem, mert ugyanabból a selejtes tömbbôl kaptam volna a 3.-at 4.-et. Sajnálom nagyon…….!

 5. Nagy Tamás - 2013.09.08. 19:47

  Üdv az idoki csapatnak!
  Korábban ma írtam egy üzenetet ide az iphone 3gs akkumlátor mizériámról. Szeretnék elnézést és bocsánatot kérni, mert közben kiderült, hogy rosszul emlékeztem és nem az idokihoz vittem cseréltetni az akksit, hanem az isamurai-hoz. Úgyhogy az elôzô üzenetemet ne vegyék magukra és mégegyszer elnézést és bocsánatot kérek! Az biztos, hogy az isamarai helyett legközelebb az idokit választom!!! Sok sikert az új bolthoz!

Szólj hozzá Te is!