Instagramon a Jobs film előzetese

Tian 2013.07.16. 17:34 Apple, Steve Jobs 0 db 333

Mióta már az Instagramra is lehet videót feltölteni, azóta a lelkes felhasználók próbálják ezt a funkciót is teljes mértékben kihasználni. A Facebook tulajdonában lévő Instagram e funkciója igazából nem sokkal a Vine alkalmazás után debütált, de mivel az Instagram felhasználói tábora jelentősen nagyobb, így a Twitter által fejlesztett és működtetett alkalmazás mondhatni halálra van ítélve. Az Instagram a Vine-nal ellentétben 6 helyett 15 másodpercnyi mozgóképes anyag megosztására ad lehetőséget.

A nemrég megjelent JOBS film első hivatalos bemutató videója után a “jobsthefilm” nevű Instagram profilon a minap meg is jelent egy 15 másodperces rövidfilm a fontosabb pillanatokról. Természetesen itt az időkorlát miatt csupán néhány részlet lett összevágva a hivatalos trailerből, de mindenesetre ez az első olyan film, aminek már az Insagramon is megtekinthetjük az előzetesét.

A Steve Jobs élete alapján készült JOBS című film augusztus 16-án debütál az amerikai mozikban. A legendás vezért Ashton Kutcher alakítja majd, reméljük bravúros szerepléssel. A történet Steve Jobs életét meséli el a kollégiumi kirúgásától egészen a XX. század egyik legkreatívabb, legfontosabb személyiségévé válásáig az 1971 és 2011 között lezajló meghatározó fordulatok bemutatásával.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója. Korábban a Szifon.com cikkírója, majd 2012-től az iPhoneHungary csapat tagja. Szabadidejében előszeretettel tanulmányozza a fotózás és a videókészítés fortélyait.

Szólj hozzá Te is!