A Sine Mora letölthető az App Store-ból!

Kacor 2013.07.16. 15:24 Apple, Játékok 1 db 792

Mint derült égből villámcsapás, úgy jelent meg mindenféle előzetes marketing nélkül a kult-shoot-em-up (van ilyen szó?) az App Store kínálatában tegnapelőtt. A rendkívül látványos, pörgős játékmenetet kínáló lövöldözős játékot tavaly csak PC-re, XBOX 360-ra és Playstation 3-ra tölthettük le – senki nem is számított iOS megjelenésre. De úgy látszik, ma, amikor az XCOM éppúgy megjelenik iOS-ra, mint a legnagyobb kalandjátékok (sőt – állítólag a Civilization 5 portja is készül), már semmi sem lehetetlen.

Két nappal ezelőtt azonban csak egy páran tölthették le a játékot, mert az pár órán belül éppoly hirtelen tűnt el, mint ahogy megjelent.

A Digital Reality és a Grasshopper Manufacture által fejlesztett, Pocket Scientists által portolt steampunk lövöldőzősjáték a mai naptól immár véglegesen elérhető, és az akciójátékok kedvelőinek bizony kár lenne kihagynia ezt a remeket.

A játék zenéjét Akira Yamaoka szerezte, a Silent Hill és a Shadows of the Damned zenei rendezője szerezte, a boss fightokat pedig az a Mahiro Maeda animálta, aki többek között a Kill Bill első részén, a Final Fantasy: Unlimiteden és a The Animatrixon dolgozott korábban.

Ha megvásároljuk a programot, kapunk egy izgalmas karaktereket és történetet felvonultató egyjátékos kampányt (teljesen magyar, profi szinkronnal!), valamint egy arcade módot, ahol még a legveteránabb játékosok is meg fognak izzadni – a játékmenetben ugyanis nem csak a gyorsaság, de az időzítés is kulcsszerepet játszik.

Bár a játék iPhone 4-en, 4S-en és a 4. generációs iPod-on is elindul, a fejlesztők a játékot ebben a verzióban még nem ezekre a készülékekre optimalizálták.

Íme a játék PC-s trailere – a grafika és a játékement ugyanilyen iOS-en is.

Ha tetszik a játék, az App Store-ból itt tölthetitek le.

Sine Mora (AppStore Link) Sine Mora
Fejlesztő: www.handy-games.com GmbH

Besorolás: 12+3

Ár: HUF1,990.00 Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

A Gamestar és más nagy hazai lapok újságírója. iOS only teszteket már több mint három éve ír. Már a 80'-as évek óta aktív játékos. Számtalan gépet nyúzott: Commodore 64, Amiga, XT, 286, SNES, Gameboy stb... Most az iPhoneHungary-n szállítja a legfrissebb híreket és osztja meg véleményét az iOS játékokról.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Geri - 2013.07.17. 23:40

    Szeretem az ilyen tipusú játékokat, lehet hogy megvesze

Szólj hozzá Te is!