Ne használd első sorban az iPhone-od, ha Steve Aoki a színpadon van

Helme 2013.07.13. 18:44 Balaton Sound 7 hozzászólás 2 229

Elérkeztünk a szombati naphoz: este fél 8-kor a MasterCard Balaton Sound Arénájában az amerikai electro house producer és DJ Steve Aoki. A napijegyek is elfogytak már a fesztivál előtt, tehát ma teltház várható. Ha az első sorban szeretnél tombolni az iPhone-od tedd el, ugyanis nem biztos, hogy megússza a tortakóstolást.

Köztudott, hogy Aoki nemnormális. A turnévideókból kiderül, hogy mindig beteg partikat szokott csinálni. Pezsgőlocsolás, tömegbe ugrálás egy felfújható gumicsónakkal, s a legfontosabb, ami szinte már védjegyévé vált: a tortadobálás. Egyszerűen meg vannak ezekért az elemekért őrülve az emberek. Úgy tudja mozgatni mindig az aktuális közönségét, mint nagyon kevesen.

Mivel mindig az első sorokból választ magának áldozatot, ezért célszerű nem iPhone-nal videózni és fényképezni, ha jön a torta. Az Ultra Music fesztiválon egyébként pont egy fehér almás telefonnal rendelkező lány kapta az édes ajándékot. Neki szerencséje volt. (A videón 0:38-tól)

Steve Aokinak van egy hivatalos iOS alkalmazása, mely az AppStore-ból ingyenesen letölthető. Szerencsére a magyarországi virtuális applikáció boltból is beszerezhető, így nincs szükség más felhasználói fiókra. A program neve #Aokify, melynek fő tulajdonsága az, hogy vele fel tudjuk turbózni a fotóinkat.

Különféle “matricák” ragaszthatóak fel a beimportált képeinkből. Összesen 17 csomagból lehet választani, de csupán csak az első három az ingyenes. Az összes többit, darabonként 0,89 euróért lehet megvásárolni, tehát aki a teljes repertoárt a magáénak szeretné tudni, annak bizony mélyen a pénztárcájába kell nyúlni: átszámolva majdnem 4 ezer forint az összköltség. Tényleg érdemes kipróbálni, eléggé fel tudja dobni a kép hangulatát. Nem maradt más hátra, minthogy megkérdezzük: Te ott leszel a ma esti buliban a MasterCard Balaton Soundon?

Steve Aoki's Aokify (AppStore Link) Steve Aoki’s Aokify
Fejlesztő: DJ KID MILLIONAIRE LTD

Besorolás: 12+

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

7 hozzászólás

 1. Dave - 2013.07.13. 21:01

  Mi ez a szar?:)))

 2. ESzállás - 2013.07.13. 23:53

  Köszi Dave az építő jellegű hozzászólást.
  Nem értesz valamit? Olvasd el újra a cikket.

 3. Soma - 2013.07.14. 00:32

  Csak nekem nem jelenik meg a videó?

  • Tian - 2013.07.15. 08:16

   Most jó! ;)

 4. totopad - 2013.07.14. 08:30

  Istenem, hogy mi lett a zenéből! Tényleg nincs már szükség belső érzelemvilágból szült dallamokra, szövegvilágra és zenei (hangszeres) tudásra? Sokszor eldobom az agyam, hogy az idiótábbnál idiótább fesztiválokon ,,trendi” divatbemutatóvá vált az egész.

 5. Geri - 2013.07.15. 06:24

  Milyen igazad van totopad

 6. Arkish - 2013.07.15. 16:30

  Arra élvez a csaj hogy fejbedobja tortával….

Szólj hozzá Te is!