Bírósági ítélet: az Apple nem sértette meg a Google szabadalmait

Helme 2014.01.13. 13:21 iPhone 5 hozzászólás 452

Az Apple jogi osztálya az elmúlt években biztosan nem unatkozott. Folyamatosan pereltek be mindenkit, illetve kapták a viszontkereseteket. Míg az Apple-nek a Samsunggal szemben sikerült nyernie, addig a Google elbukta a pert, így az almás vállalat került ki győztesként. A bíróság ugyanis megállapította: az iPhone nem sérti a szabadalmakat.

Eredetileg nem is a Google indította a pert, hanem a Motorola. Azt állították, hogy az iPhone-ban bizony olyan megoldások vannak, melyek szabadalommal vannak védve. Majd a Google egy tollvonással felvásárolta a Motorolát, így a jogi csatározást is átvették. Egyelőre kérdéses, hogy a világ legnagyobb keresőjének munkatársai elfogadják-e az ítéletet, mivel azt nyilatkozták: keresik a további jogi lépések lehetőségeit.

 

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

5 hozzászólás

  1. q - 2014.01.13. 14:29

    keresik a kiskapukat, és természetesen meg is fogják találni. sajnos csak csatát vesztettek, nem háborút. majd ha csődeljárás alatt lesz az egész, tehát többekközt eltűnik a kurva google+, és a youtube felszabadul az elnyomás alól, olyat fogok ünnepelni egyedül, mint az egész messzi messzi galaxis a jedi visszatér végén. amúgy, a képen a lila ipod nano megunta az eddigi életét és átigazolt az ellentáborba, vagy mi? ráadásul egyel lejjebb mintha egy első gen. iphonet látnék. legközelebb ajánlatos lenne egy kevésbé elbaszott képet választani.

    • Mr. X - 2014.01.13. 16:17

      Ez egy sakktábla, te gyökér.

      • q - 2014.01.13. 23:49

        nein nein nein nein nein akkor is szar:D

  2. Építész - 2014.01.14. 04:55

    Bazzmeg te a képen akadsz ki és nem a hírt olvasod ? Te valójában is kötekedő vagy ???

    • q - 2014.01.14. 19:20

      bazzmeg te egy kötekedőn akadsz ki és írogatsz neki? rossz lépés.

Szólj hozzá Te is!